Преди Нова година трябва да се отървете от излишния “багаж,

...
Преди Нова година трябва да се отървете от излишния “багаж,
Коментари Харесай

Полезно: ритуалите, които ще ви донесат здраве, късмет и пари през 2020 г.

Преди Нова година би трябвало да се отървете от непотребния “багаж ”, с цел да станете по-щастливи и да съумеете в бъдещето. Ефективните ритуали преди Нова година ще ви оказват помощ да подобрите финансовото си положение и да решите проблемите си. През новата година всеки ще има опцията да реализира проектите си и да стане по-богат и по-успешен, само че в този момент би трябвало да се погрижите за бъдещето си. Астролозите и езотериците твърдят, че е належащо да се отървете от някои неща още преди началото на идната година, тъй че нищо да не ви пречи да продължите и да постигнете вашите цели. Експертите оферират най-силните ритуали преди Нова година, които ще ви оказват помощ да преодолеете проблемите и финансовите усложнения.

Силен обред по какъв начин да се отървете от проблемите
Този елементарен обред ще ви помогне да се отървете от проблемите преди началото на 2019 година, което значи, че скоро ще можете да започнете живота си от нулата. Необходимо е да се извърши седмица преди Нова година. За да извършите това, запалете свещ пред себе си, вземете парче хартия и химикал. Помислете за проблемите, които сте имали през миналата година. Запишете ги.

След това запалете листа благодарение на пламъка на свещта и кажете:
“Старата година си потегля, тя взима проблемите ми. Новата година ще пристигна и ще донесе добър шанс. Така както пламъкът изгаря хартията, по този начин дано трудностите в моя път да изгорят. Давам мощ на всяка дума. ”
Когато хартията изгасне, съберете остатъците. Изнесете ги от вкъщи си и ги погребете.
Този обред не свършва до тук. Непосредствено след звъненето на часовника, кажете: “Новата година е почнала и животът ми стартира още веднъж. ” Така че оставете старите проблеми през миналата година и в бъдеще компликациите ще ви притеснят доста по-малко.

Новогодишен обред за пари
Ако през миналата година проблемите с парите не са ви давали успокоение, можете да се отървете от тях в този момент. За това ще ви помогне Новогодишния обред с мандарини.

Трудно е да си представим една Нова година без маса с мандарини, тъй като този плод освен прави трапезата по-ярка, само че и притегля благосъстояние и шанс. В Китай мандарините се назовават “златни плодове ”, тъй че те най-често се употребяват за осъществяване на парични ритуали.

Няколко дни преди Нова година, вземете килограми мандарини, а на 31 декември вземете най-голямата от тях. Обелете плода и го поставете пред вас. Започнете да разкъсвате обособените детайли и да ги броите, като че ли броите пари, и по-късно кажете:

“Както доста мандарини порастват на дървото, дано и в портфейла ми да има толкоз доста пари. ”

След това отделете един парче и изяжте останалото. Поставете малко късче мандарина в портфейла си и го оставете там до 1 януари. Смята се, че миризмата на мандарини притегля шанса и парите, което значи, че в случай че употребявате този портфейл една година, то парите ще дойдат в ръцете ви.

Вече доста астролози се пробват да предскажат какво би трябвало да вършим през новата година. Мнозина имат вяра, че в близко бъдеще животът на хората ще се промени към по-добро. Други настояват, че компликациите не могат да бъдат избегнати.
Инфо: retro.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР