Преди началото на новия сезон на На кафе“ бе под

...
Преди началото на новия сезон на На кафе“ бе под
Коментари Харесай

20 По Рихтер В Телевизията! Най-Известната Българска Тв Водеща Изхвърча От Ефир! За Неин Ужас Я Заменят С Най-Близката Й Приятелка!

Преди началото на новия сезон на „ На кафе “ бе под въпрос дали Гала още веднъж ще се върне на екран. Тя освен го направи, само че даже и набута обичания си Стефан дружно с нея в екипа на предаването. Това, обаче, не бе най-хубавият ход от нейна страна и предаването дълбае все по-надолу.

А на фона на неуспеха на титулярката, нейната колежка Зейнеб по всякакъв начин се пробва да изпъне и да направи положително усещане! Амбициозната Маджурова в последно време получава от ден на ден ефирно време за своите измислици. Това е я предиздвикало да вирне нос до небето и съществено да си повярва. Чак до там, че да мисли по какъв начин да седне на стола на дамата, която й подаде ръка към славата.

След присъединяване си в Биг Брадър преди много години, Зейнеб по този начин и не откри своето място под слънцето до момента в който Гала не се смили над нея и не я приюти в екипа си. Малко по малко Маджурова натрупа опит и самочувствие и в този момент е подготвена на всичко за повече популярност и пари. Дори за забие нож в гърба на водещата на „ На кафе “.

Всички са наясно с упоритостите на хубавицата.

Въпросът е, че несъмнено й се получава и като нищо ще получи зелена светлина да измести за непрекъснато титулярката. Оказва се, че когато Зейнеб води утринното шоу, то има доста по-голям рейтинг спрямо епизодите, в които Гала и Стефан се лигавят до безспир. А за малкия екран това е най-важното и нищо чудно да подхващат стъпки в съответната посока.

„ Махнаха Джуджи, която е първа приятелка на Гала, махнаха готвачката Елица, всички са вакантни в това шоу с изключение на Зизу ”, разясняват по-наблюдателните фенове. А това за тях е явен знак, че готвят туркинята за заместител на към този момент много поизтърканата русокоска. Тя така и така неотдавна навърши 50, та май й е време да излезе в пенсия!

На фона на все по-възможната рокада в ущърб на Гала, двете със Зейнеб не престават да са си първи приятелки. „ Може да ме замести за ден-два, само че има доста да учи ”, перчела се водещата от Плевен. Засега очевидно тя не приема Маджурова за директна конкуренция, само че скоро ще разбере, че си е отгледала змия в пазвата!
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР