Преди минути Корнелия поиска оставката на шефа на ДАНС, аз

...
Преди минути Корнелия поиска оставката на шефа на ДАНС, аз
Коментари Харесай

КОРНЕЛИЯ ИСКА ОСТАВКАТА НА ШЕФА НА ДАНС, АЗ ПЪК ИСКАМ ЕКСПУЛСИРАНЕТО НА КОРНЕЛИЯ В СЕЛОТО И КРУШОВИЦА! ИМА ДОКАЗАТЕЛСТВА КАК ИМЕННО КАЛОЯН МЕТОДИЕВ И КОРНЕЛИЯ НИНОВА СТОЯТ В ДЪНОТО НА АНТИПРЕЗИДЕНТСКАТА КАМПАНИЯ! КОРНЕЛИЯ СЕ ХВАЛИ, ЧЕ ДЪРЖИ ГЕШЕВ ЗА ТОПКИ

Преди минути Корнелия изиска оставката на шефа на ДАНС, аз пък желая експулсирането на Корнелия в родното ѝсело Крушовица.

През последните години се нагледахме на всевъзможен вид наглеци, като стартираме от Бойко Борисов, минем през Влади Горанов, Кирил Петков и Асен Василев, както и несъмнено лелката от Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Тази селянка (селянка, тъй като е родом от село Крушовица), попаднала инцидентно в София, около връзките си с един някогашен министър председател със противоречив етнически генезис, е на път да задмине всички със своята незаконна безочливост. Вярно е, че болшинството от играчите на политическия фронт са невероятни нахалници, само че лелката от Крушовица се трансформира в еманация освен на неуспеха на Българска социалистическа партия, само че и на най-безпардонното лъжене.

Откакто е отпред на алената партия, а аз имам директни усещания за активността й през последните пет години там, тази онагляла женица докара Българска социалистическа партия до невиждан срив на доверие и трансформира социалистическата партия във филиал на своите частни ползи. Заедно със своето седесарско протеже Калоян Методиев, Нинова се взе до такава степен на съществено, че си намерения, че дългата и върволяк от опашати неистини няма да и докарат ответен отговор.

Разбира се, както множеството необразовани текезесари, и тя бърка надълбоко.

Нинова ще си понесе следствията за всички свои закононарушения – и в партията, и в ролята и на вицепремиер. Затова няма подозрение. Калоян Методиев пък също ще понесе всичките последици от наглите си дейности.

Между другото в уеб страницата BIG5 пазим доказателства във тип на скрийншотове и аудиофайлове, по какъв начин точно Калоян Методиев и Корнелия Нинова стоят в дъното на цялата медийна антипрезидентска акция на последните избори за държавен глава. Тези доказателства към този момент са предоставени там, където би трябвало, а доста скоро ще добият и необятна гласност. Тогава всеки един от вас ще може персонално да си направи изводите, кой фактически заслужава купата „ Лъжец номер 1 на страната “.

Всъщност, с офанзивата си към управлението на ДАНС през днешния ден Нинова продължава офанзивите си против президента Румен Радев.

След като самата тя се увъртя в куп далавери, за които се надяваме, че най-сетне прокуратурата ще обърне внимание, през днешния ден лелката от Крушовица е решила да хапе за последно в своята беззащитност. Да де, но това няма да стане. Просто тъй като има доста хора, които няма да разрешат Корнела да продължи да съществуваш на територията на страната и партията Българска социалистическа партия със своята безпардонна надменност и невиждана безочливост.

Да, Корнелия, тоя път няма да ти мине номера.

Хората в Българска социалистическа партия не са слепи, а и апропо, в действителност не мога да схвана, за какво още те търпят, а не те заловен за косата и не те изхвърлят от третия етаж на „ Позитано “? Но даже и това да не се случи през днешния ден, бъди изцяло сигурна, че следва да ти се случи на следващия ден.

От този миг уеб сайтът BIG5 подхваща невиждана акция да освети всички мръсни, долни и лъжливи схеми на Корнелия Нинова и Калоян Методиев.

Надяваме се, че в края на тази акция прокуратурата най-сетне ще си свърши работа. Въпреки че Корнелия Нинова обича да се хвали, че държи Гешев за топките. Не знам за кои топки кого държи, само че отново ще повторим, има хора, които ще се погрижат шепите й да останат празни. Въпреки ненаситния й апетит за непознати топки.

Корнелия съобщи партията си, Македония, връзките с Русия, разсъдъка и цяла България. И ще бъде съдена за това. Несъмнено.

Васил Петев
www.big5.bg
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР