Преди Мила Кунис да превърне приятелството си с Аштън Кътчър

...
Преди Мила Кунис да превърне приятелството си с Аштън Кътчър
Коментари Харесай

Мила Кунис се чувства виновна пред Маколи Кълкин

Преди Мила Кунис да трансформира другарството си с Аштън Кътчър в освен това, актрисата има връзка с Маколи Кълкин, която продължава цели 8 години.

Двамата се разделят при започване на 2011 година, а седем години по-късно Кунис признава, че виновността за края на връзката им е нейна .

В изявление за подкаста на артиста Дакс Шепърд тази седмица украинката показа, че е взимала неприятни решения, които са довели до „ ужасна разлъка “: „ Аз прецаках нещата. През 20-те си години бях гъз и си го признавам. Отне ми много време да го осъзная и приема. “

34-годишната актриса изяснява още, че в интервала след раздялата е имала потребност от време за преосмисляне на стореното и връщане към себе си .

Между Мила Кунис и Макколи Кълкин сега няма неприятни усеща, или най-малко по този начин счита актрисата, доколкото има информация от общи другари. В момента артистът, който вечно ще помним от „ Сам у дома “, излиза със своя колежка – актрисата Бренда Сонг, а Кунис е щастливо омъжена за Аштън Къчър.

Преди да продължат като двойка, двамата вземат участие в сериала „ Шоуто на 70-те “, само че тогава не всички за разчувствани от събирането на героите отвън снимачната площадка. В същото изявление Кунис споделя за реакцията на майка си, когато актрисата ѝ споделя, че излиза с Аштън Къчър.

„ Тя безусловно ми сподели на съветски: „ Затваряй си устата! “

A post shared by Mila Kunis (@kunismilax) on Jul 24, 2018 at 1:14pm PDT

Актрисата счита, че отношението идва поради изписаното в пресата във връзка раздялата на Къчър с Деми Мур . „ Разводът беше минал, само че мисля, че имаше много недоразумения към случилото се. Бяхме ужасно вманиачени да запазим връзката си в загадка и имаме виновност, че се отдалечихме от много другари. “

Кунис и Къчър се женят по-късно през 2015, а през днешния ден се радват на децата си Уайът и Димитри.

#milasfavpics

A post shared by Mila Kunis (@kunismilax) on Jul 17, 2017 at 2:37pm PDT

 банери Edna

 банери Edna

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР