Преди месец светът загуби може би най-голямата си футболна легенда

...
Преди месец светът загуби може би най-голямата си футболна легенда
Коментари Харесай

Вдовицата на Пеле: Така ми липсва Марсия, любов моя, добро утро!

Преди месец светът загуби може би най-голямата си футболна легенда - Пеле. Неговата вдовица - Марсия Аоки, написа прочувствено писмо, което разгласява в обществените мрежи за любовта към бразилската легенда. 

А ето и какво написа в него:

" Да кажа довиждане на индивида, който обичам, и да привикна да нямам повода, която ме кара да пребивавам, неговата обич, любов, грижа и възприятие за комизъм, ще отнеме време... Единственото, което желаех бяха още няколко мига в замяна на погледи, няколко дни да играем с нашето кученце Какау. Липсва ми " Марсия, обич моя, положително утро! Виж какъв брой е красиво морето през днешния ден! "

И макар че знам, че това е неизбежната орис за всички ни, усещам, че съм изгубила голяма част от себе си и имам буца, заседнала в гърдите. Едновременно с това изпитвам по този начин мощно възприятие на признателност, че мога да споделя болката си с целия свят.

Семейството ни получих милиони известия, изказващи любов и взаимност, които извършиха сърцето ми с мир. Искам да благодаря на всеки негов почитател, който към момента го уважава и почита. Искам също по този начин да благодаря на ФК " Сантос " и град Сантос за поддръжката, която получихме в най-трудния миг. Споделянето на живота ми с Едсон беше неповторимата опция да изживея една същинска любовна история. Да споделя любовта на Пеле с вас също беше ужасно.

Повярвайте, че тази обич в никакъв случай няма да почине и постоянно ще бъде с нас. Завинаги!

С обич, Марсия Аоки - вдовицата на Пеле "
   View this post on Instagram

 

Припомяме ви, че футболната легенда умря на 82 години на 29.12.2022 година, след много тежко боледуване от подлия рак. 

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР