Преди месец Десислава обяви, че слиза от сцената, заради напредналата

...
Преди месец Десислава обяви, че слиза от сцената, заради напредналата
Коментари Харесай

Гаджето на Десислава показа бременното й коремче! СНИМКА:



Преди месец Десислава разгласи, че слиза от сцената, поради напредналата си бременност. Фолк певицата ще роди сина си от Благой Найденов през януари.

Младият боксьор е доста разчувствуван, защото за първи път става татко. Той разгласява в обществените мрежи доста сладки фотоси на бременната си половинка. Но най- разтапящият сърцата на почитателите кадър е този, на който Благой целува коремчето на фолк певицата.

Спортистът получил от Десислава богатствата новина, че ще стават родители, навръх рождения ден на татко си. Благой нямал желания за пола на бебето. Той признава, че към този момент му приказва всеки ден, с цел да откри връзка с него, до момента в който още е в утробата на майка си.



Десислава разкри, че вероятността да забременее по натурален път била минимална. Лекарите не й давали особени очаквания. Имала и гинекологичен проблем, поради който трябвало да се оперира, преди да стартира с опитите да зачене. Но чудото се случило, освен това много бързо, за всеобща изненада.

Фолк певицата искаше да има щерка, защото към този момент има един наследник – 16- годишният Майки. Но пък, въпреки това, се радва, че ще подари с момче Благой.

Десислава излезе в майчинство в края на август, откакто работи неуморно цяло лято. След като стана ясно, че е бременна, поканите към нея се удвоиха. Фолк певицата възнамерява да се завърне към участията онлайн чак идващото лято, защото желае да си гледа бебето у дома по- дълго.

Освен това, е качила към този момент много килограми и ще й би трябвало повече време, до момента в който ги смъкна. Тя не желае да се излага като някои свои колежки, които се задържаха едвам по два месеца у дома, и отново хукнаха по участия, без въобще да са се възстановили.

Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР