Преди месец 26-годишната Даниела Анадолийска заминава на екскурзия заедно със

...
Преди месец 26-годишната Даниела Анадолийска заминава на екскурзия заедно със
Коментари Харесай

Обраха Даниела в Барселона, а тя не спира да хвали полицията там

Преди месец 26-годишната Даниела Анадолийска отпътува на екскурзия дружно със свои приятелки в Барселона. Влизайки в метрото обаче момичето става жертва на грабеж, заяви тв предаването " Часът на Милен Цветков " по Нова тв.

Въпреки напрегнатата конюнктура в каталунската столица, полицията съумява да открие кои са причинителите. Даниела схваща, че раницата й е отворена, а липсва портфейла с 320 евро. Липсват и всички персонални документи и банкови карти. Отива в централния сектор в Барселона, където подава тъжба и разказва причинителите на обира. Месец по-късно Даниела получава имейл от полицейския сектор в Барселона.

Разследващите й оповестяват, че са разкрили причинителите на кражбата и по случая се води следствие. Към писмото е прикачена нейна фотография от момента, в който тя и нейните приятелки се намират в метрото. служителите на реда я молят да се разпознае и в случай че желае, да изиска обезщетение от обвинените лица при вероятно дело против тях.

" Като получих писмото си помислих, че това нещо в България в никакъв случай не би ми се случило. Въобще не чаках. Тук в случай че се беше случило това, в такава напрегната конюнктура - стачки, митинги, всички щяха да кажат: " О, не, служителите на реда бяха доста заети, ужасно доста работа, митинги, безредици, по какъв начин ще се занимават с някаква чужденка, която може в никакъв случай повече да не се върне там, и то за някакви си 320 евро ", описа Даниела в студиото на Милен Цветков.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР