Преди Коледните и Новогодишните празници Музеят за нова история на

...
Преди Коледните и Новогодишните празници Музеят за нова история на
Коментари Харесай

Музеят за нова история на Варна кани всички гости и жители на град Варна на театър

Преди Коледните и Новогодишните празници Музеят за нова история на Варна кани всички посетители и поданици на град Варна на спектакъл.

Детско-юношеска театрална групировка „ Феникс Джуниър ” ще показа в постройката на музея постановката " Как Антарктида бе разтопена и след това по какъв начин още веднъж бе заледена за два дни " по текстове на Стефан Цанев от сборника " Анини Приказки ".

След края на постановката, всеки клиент ще може да посети и коледeн благотворителен базар с ръчно направени от членовете на „ Феникс Джуниър ” коледни сувенири.

Една история за връзката сред децата и родителите. Между човек и човек. За преходността на времето, в което живеем и непреходните влакна и полезности, които свързват всичко в света ни – от време на време с обич, различен път със боязън, постоянно посредством нарцисизъм, затаени надълбоко в нас. Основният въпрос, който слага постановката е можем ли вместо да бъдем егоистично настроени да си позволим да бъдем тук и в този момент, да прегърнем разликите си и да се вдъхновим взаимно.

Идея, акомодация и постановка: ИСКРА ИВАНОВА

Тонрежисьор и асортимент на музика: ЕЛИЗАБЕТ ЧЕШМЕДЖИЕВА

Сценограф: ЯНА - ГЕРГАНА ЖЕЛЯЗКОВА

Вокален възпитател: БОЖИДАР ШАЛДАРОВ

Композитор: ДОНО ЦВЕТКОВ
Основна цел на детско-юношеската театрална групировка " Феникс Джуниър " е посредством методите на арт-терапия и по-специално на театралното изкуство да интегрира в обществото и да даде опция за себеизразяване на младежи с разнообразни физически и сетивни функционални ограничавания.

Дата на събитието: 16 декември (събота); Начален час: 14.00 ч.

Място на осъществяване: Музей за нова история на град Варна, ул. „ 8-ми ноември ” N3

ВХОД СВОБОДЕН!
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР