„Преди Коледа едва ли може да очакваме да имаме новина

...
„Преди Коледа едва ли може да очакваме да имаме новина
Коментари Харесай

Доц. Петър Чолаков: Преди Коледа едва ли може да очакваме кабинет

„ Преди Коледа надали може да чакаме да имаме вест за съставяне на държавно управление, януари ми се коства по-реалистична дата, евентуално два месеца ще бъдат нужни “, означи в предаването „ Тази заран “ политологът доцент Петър Чолаков.

Публичността към момента не е бистрота, разяснява социологът Антоний Гълъбов за метода на водене на договарянията – онлайн.

„ Начинът, по който се водят договарянията подхожда на секторните политики. Тези 18 тематики подхождат на 18 министерства “, уточни той.

„ Няма пояснение за какво електронното ръководство е независима политика, няма пояснение какво значи труд и обществени грижи. Истински сериозният политически въпрос е по какъв начин, когато се стигне до отговори на въпроса по какъв начин ще бъдат реализирани задачите, процесът ще тръгне в друга посока “, счита социологът.

„ Вероятно ще има министри от всяка политическа мощ, не чакам да има превъзходство на министри от страна на Българска социалистическа партия от позиция на електоралната логичност. По-голяма тежест би трябвало да има първата политическа мощ от позиция на министерски кресла и това е „ Продължаваме промяната “. Част от основните министерства ще бъдат от тази политическа мощ “, счита политологът доцент Петър Чолаков.

Според Антоний Гълъбов форматът на тези договаряния повече припомня комерсиалните договаряния, а резултатите могат да наподобяват като Коледен лист.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР