Преди Жизел Бюндхен да се срещне настоящия си съпруг –

...
Преди Жизел Бюндхен да се срещне настоящия си съпруг –
Коментари Харесай

Жизел Бюндхен сподели каква е причината за раздялата ѝ с Леонардо ди Каприо

Преди Жизел Бюндхен да се срещне сегашния си брачен партньор – спортиста Том Брейди, бразилският модел имаше петгодишна връзка с Леонардо Дикаприо . В изявление за списание “PORTER” Бюндхен споделя, че раздялата ѝ с артиста е провокирана поради личностни разлики и измененията, настъпили към модела:

„ Когато стопирах да се докарвам до положение на апатия с цигари, алкохол и прекалено много работа, от ден на ден осъзнавах нещата, за които бях избрала да си затварям очите. Бях ли сама в желанието да погледна по-дълбоко в душата си, до момента в който той си оставаше същият? Накрая, за жалост, отговорът беше „ да “.

 Жизел и Лео Getty

Връзката ѝ с Дикаприо завърши през 2005 година , а четири години по-късно Жизел Бюндхен се омъжи за играча на американски футбол Том Брейди, с който имат две деца – 9-годишният Бенджамин и 6-годишната Вивиан.

Отборът на Брейди - Ню Инглънд Пейтриътс, нощес завоюва Суперкупата на Съединени американски щати, а моделът беше в публиката, с цел да поддържа брачна половинка си, и показа моменти от вечерта в Instagram.

View this post on Instagram
I got your back! ❤️

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele) on Feb 2, 2019 at 10:51am PST

 банери нови Edna

 банери нови Edna
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР