Преди известно време в Лас Вегас бе сключен необикновен облог.

...
Преди известно време в Лас Вегас бе сключен необикновен облог.
Коментари Харесай

В Лас Вегас младеж се хвана на бас за 100 хил. долара, че ще изкара 1 месец в абсолютна тъмнина: дали успя?

Преди известно време в Лас Вегас бе подписан невероятен залог. Мъж се съгласи да изкара цялостен месец в безспорна мрачевина против 100 000 $. Точно толкоз заречен да му заплати неговият другар и професионален състезател на покер Рори Янг. Необикновеният залог почнал да се извършва на 21 ноември, когато млад мъж на име Рич Алати приел предизвикването и влезнал в тъмната стая. Там имало матрак за спане, тоалетна, ледник, вана и душ.

Според изискванията на облога в стаята властвала безспорната мрачевина 24 часа в денонощието. Без електронни принадлежности. Без светоизлъчващи устройства. Дори лампичката в хладилника не светела. Пълна мрачевина и изолираност. Мъжът също по този начин трябвало да се откаже от опиати, алкохол и другарство с приятелите и фамилията си. От друга страна Рич е имал право да си поръчва каквато храна изиска, само че с едно „ само че “. За да бъде комплициран напълно храната се сервирала през разнообразни промеждутъци от време, с цел да не можел той да се ориентира кое време на деня и нощта е. Отчитайки всичко това вие по какъв начин си мислите, дали бихте издържали в безспорна мрачевина 30 дни, с цел да получите 100 000 $? А в случай че не 30, то какъв брой?

Както към този момент беше упоменато Рич влезнал в тъмната стая на 21 ноември. И по-миналата нощ той излязъл от там в цялостно физическо и психическо безсилие и изцяло объркан. Засега към момента няма резултати от медицински проучвания, само че за отбелязване е, е че Рич е съумял да изкара там цялостни 20 дни. Добрата вест, е че той няма да остане с празни ръце. Рори направил доблестен жест и предложил на Рич смяна на изискванията. Той се съгласил да заплати на момчето 62 000 $ за прекараните в цялостен мрак 20 дни.

Офертата се оказала преференциална и за двете страни от финансова позиция. Рич получил съвсем две трети от уговорената сума (по-добре, в сравнение с нищо), и да завърши с кошмарното тестване, последици от коего не е изключено да му причинят щета на здравето. А Рори, който евентуално съумял да загрее, че Рич може да изкара и месец на мрачно, съумял да си икономиса 38 000 $.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР