Преди известно време по нашите географски ширини едно нощно шкафче

...
Преди известно време по нашите географски ширини едно нощно шкафче
Коментари Харесай

Илон Мъск спи с оръжие до главата си

Преди известно време по нашите географски ширини едно нощно шкафче стана изключително известно. Появиха се доста тълкования - от това кой е направил фотосите, до това дали те са същински. Като цяло наличието на нощните шкафчета вълнува много хора, макар че, както знаем - най-ценните неща изобщо не се намират там.

Ореолът на този вид мебел произтича от обстоятелството, че е един тип надзъртане в едно по-скришно кътче, място, на което стартира и свършва денят. Обикновено там държим книги и зарядни устройства - като цяло все безинтересни неща. Но мистичната привлекателната мощ е известна на всеки - даже и на Илон Мъск, който реши да показа в Twitter своето нощно шкафче. Както знаем, Мъск е извънредно спорна персона - макар благосъстоянието си той постоянно е обяснявал, че не обръща изключително огромно внимание на лукса и постоянно отсяда “при другари ", напомня hicomm.bg.

Преди известно време, в един от дребното случаи когато застава зад думите си, той се раздели с огромна част от недвижимото си имущество. Това разсъни любознанието ни по какъв начин в действителност живее Мъск и фотографията ни разрешава да си представим тъкмо това: няколко безалкохолни питиета, будистки талисман за медитация, нещо, което наподобява като имитация на револвер за видеоигра, още един древен револвер, както и известна картина, показваща Джордж Вашингтон, пресичащ Делауеър.  

Не е ясно за какво Мъск е решил да показа изображението. Някои спекулираха, че това е метод да показва мнението си по отношение на притежанието на оръжия. Въпреки че и двата револвера не биха били от особена изгода при самозащита. Както нормално, очевидно несъгласието е било главната цел. Но всички най-малко сме на едно мнение - това шкафче има потребност от подложки за чаши.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР