Преди имаше съхранена институционалност и административен ред, а сега е

...
Преди имаше съхранена институционалност и административен ред, а сега е
Коментари Харесай

Ренета Инджова: Сложили сме си премиер, който не може да говори, камо ли да комуникира

Преди имаше съхранена институционалност и административен ред, а в този момент е вакханалия, която е умишлено постигнага, с цел да може всеки да си прави каквото изиска. Липсата на взаимоотношение сред прокурата, правораздавателни органи, министър-председател, че и президент, както и Конституционен съд. Всички работят едвам не заспят. Това сподели министър-председателят на България в 84-тото (служебно) държавно управление Ренета Инджова в в ефира на Нова.

" Българската народна власт се оказа един нероден Петко, който в опита да излъжем света и всички останали, направихме собствен личен превод с смяна към бандитизъм. По-късно България влезе в света по един недодялан метод. Да споделяме " няма смисли ляво-дясно " е да кажем " няма значение кои ще са ни ортаците, с цел да взимаме от публичните фондове ".

" След като сме си поставили министър председател, който не може да приказва, камо ли да комуникира, до момента в който не се сменят всички лъжовни месии, няма различен метод. Да се случват с такава периодичност служебни държавно управление, това значи, че в парламентарната ни система има недостатък, а в случай че президентът, който е най-легитимно определеният водач, стои и следи, договаря, слуша и споделя някакви неща на хората, които провокират рецесията, значи той взе участие в рецесията ", сподели тя.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР