Преди години в град Корона, Калифорния, съществувал път, наричан от

...
Преди години в град Корона, Калифорния, съществувал път, наричан от
Коментари Харесай

Зловещата история на Безкрайния път

Преди години в град Корона, Калифорния, съществувал път, именуван от множеството локални Безкрайния път. Истинското му име било Лестър Роуд.

Сега, над 20 години по-късно, образът на Корона се е трансформирал и пътят към този момент не съществува. Преди години обаче Лестър Роуд бил неосветен черен път. Зловещата легенда гласяла, че, изключително в случай че се движите по него с кола и нощем, той в никакъв случай не свършва. Хората, осмелили се на такова странствуване, в никакъв случай повече не се завръщали.

Упоритостта на градската легенда била толкоз огромна, че най-после локалните управляващи решили да проучат случая. Оказало се, че на едно място на километри от Корона Лестър Роуд завива внезапно наляво, а на мястото нямало мантинела или предупредителни знаци. Зад завоя имало бездна, а от другата й страна започвало ново шосе, което обаче по този начин напълно се сливало образно с Безкрайния път, че, видяно от избран ъгъл, било невероятно да се разбере, че по средата има рисков каньон – изключително през нощта.

Когато огледали каньона, служителите на реда разкрили десетки коли, които били паднали на дъното от съдбовния завой. Скелетите на жертвите още били привързани към седалките.

И още нещо: град Корона е прочут с това, че държи върха по изчезнали „ капсули на времето ” – херметически затворени контейнери със мемоари, които да бъдат открити и отворени от бъдещите генерации. 17 такива капсули били заровени в земите на града и всичките изчезнали от местонахождението си.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР