Преди години ми откриха някаква салмонелна бактерия. Доста време лекарите

...
Преди години ми откриха някаква салмонелна бактерия. Доста време лекарите
Коментари Харесай

На ръба! Дичо от Д-2 с изповед за здравето си: Мистериозна бактерия ме стопи с 40 кила

„ Преди години ми откриха някаква салмонелна бактерия. Доста време лекарите се мъчеха да я диагностицират. Накрая един ирисолог съумя. “ Това призна неотдавна фронтменът на Д-2 Дичо. Култовият музикант чества 50-ия си рожден ден в края на предходната година и направи обществена равносметка на живота и кариерата си, предава България през днешния ден.
Заради мистериозната бактерия известният музикант смъкнал цели 40 кила. „ Наложи се една година да не хапвам месо, с цел да изчезне бактерията от организма ми. Впоследствие не можах да се върна към мръвките и си останах вегетарианец “, повдига завесата над влошеното си преди време здраве бившето гадже на моделката и актриса Диляна Попова.
Днес обаче изпълнителят на „ Ледено момиче “ „ рапортува “, че е в прелестна кондиция. „ Спортувам, всяка заран върша коремни преси, с цел да наподобявам добре. Ходя и постоянно в боксовата зала. Пия гел от алое вера и се усещам чудесно “, хвали се Дичо.
Бившият обичан и на две други известни българки – Ивет Лалова и Галя Литова, за първи път разкрива и повода за раздялата си с Диляна Попова. „ Тя доста пътуваше, непрекъснато я нямаше “, споделя солистът на Д-2. А както е споделил народът, надалеч от очите, надалеч от сърцето. Въпреки това той твърди, че е запазил другарските си връзки с ексдамите на сърцето си.
Карина, дамата, с която живее от години под един покрив и която го подари с две щерки, съумява да го накара да не помни предходните си любови. Топмузикантът обаче е безапелационен, че няма да подписа формален брак с нея.
„ Винаги тази концепция ме тормози. Имам възприятието, че с нея някак се прецакват нещата “, счита Дичо. „ Бащата “ на известната тайфа разкрива, че е изплашен от образеца на свои другари, претърпели трагични разводи с формалните си половинки.
„ Направо не е за поверие какъв брой доста мои другари се разделиха с дамите си “, тревожи се известният музикант.
„ Имам възприятието, че фамилните се разделят, а тези, които си живеят без брак, са към момента дружно “, отбелязва той.
„ Когато човек се ожени, като че ли се отпуска и не помни най-сантименталните неща. Не гони и не търси любовта в другия. Държи се по този начин, все едно всичко е свършило и е окей. Да, но не! Любовта би трябвало да се търси постоянно “, гласи кредото на Дичо.
Въпреки че няма да подвига женитба с Карина, той е благополучен, че е разкрил точния човек до себе си. „ Щастлив съм, както съм в този момент. Децата и Карина ме обичат, както и аз тях. Бабата също. Абе, всички си се разбираме “, разказва хармонията вкъщи поп звездата.
Все по-често обаче, доверява Дичо, го налягали мисли да се засели с домочадието си отвън града. „ След като съм бил махленски музикант в подлеза на хотел „ Плиска “ още като възпитаник, съм кадърен да работя какво ли не. Мога да стана и градинар. С баща си имаме градина, 1 декар място. Майка ми е от село Лозен и там имаме парцел. Удава ми се да се занимавам със земеделие “, акцентира Дичо.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР