Преди години Деми Мур успя да изненада и шокира всички,

...
Преди години Деми Мур успя да изненада и шокира всички,
Коментари Харесай

Деми Мур, Harper`s Bazaar и голата корица за октомврийския брой на изданието

Преди години Деми Мур съумя да изненада и шокира всички, като се появи гола и бременна на корицата на Vanity Fair. 30 години по-късно Деми е решена да повтори фурора.

Тя още веднъж е на корицата, само че този път на Harper`s Bazaar... и още веднъж е без облекла. Единственото, което Деми носи, е огромна розова, шапка. Въпреки че актрисата към този момент е на 56 години, тя е в отлична форма и наподобява удивително, позирайки пред обектива на фотографа Мариано Виванко.

В изявлението за изданието Деми Мур признава за някои от най-мрачните моменти от живота си, сред които безспорно попада спонтанният аборт в шестия месец, през който минава, до момента в който е с Аштън Къчър. Актрисата разкрива, че връзката със доста по-младия от нея Къчър освен ѝ е дала, само че също по този начин ѝ е лишила доста.

Мур приказва и детството си, за битката си с пристрастяването към алкохола и успокоителните и за брака си с Брус Уилис.

Въпреки че, заглавието на корицата на Harper`s Bazaar гласи " Деми разкрива всичко за октомврийския брой на списанието ", актрисата в действителност споделя единствено дребна част от истината за себе си. Жадните за информация нейни почитатели обаче могат да прочетат всичко за нея и живота ѝ в автобиографията на Деми Мур " Inside Out ", която в Америка излиза в в края на септември.

Според Мур, книгата ѝ е история за оцеляване, триумф, предаване и устойчивост. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР