Преди година братът на Кейт Мидълтън Джеймс се сгоди за

...
Преди година братът на Кейт Мидълтън Джеймс се сгоди за
Коментари Харесай

Поредно разочарование за Джеймс Мидълтън

Преди година братът на Кейт Мидълтън Джеймс се сгоди за половинката си - французойката Ализе Тевенет. Двамата трябваше от дълго време да са законни брачен партньор и брачна половинка, само че обстановката в международен проект съумя да обърка и техните проекти.

През март стана ясно, че на влюбените им се е наложило да отсрочат плануваната за лятото сватбена гала, като вярата им беше да съумеят да се венчаят край брега на морето през септември или октомври. Сметките обаче още веднъж им излязоха криви.

Самият Джеймс Мидълтън показа в обществените мрежи, че двамата с Ализе за повторно анулират сватбата си . Въпреки неприятната обстановка и желанието на всички французойката част по-скоро да стане законна част от фамилията, братът на херцогинята на Кеймбридж не губи вяра, че сватбената им приказка все в миналото ще се случи, предава Mirror.

на Сеп 4, 2020 в 11:08 PDT

Мидълтън разгласява фотография в профила си в Instagram, на която е на лодка дружно с годеницата си в Италия, където са си организирали малко бягство за море, паста и вино.
 Коронавирусът, Джеймс Мидълтън и за какво братът на Кейт Мидълтън отсрочи сватбата
И Джеймс Мидълтън се уплаши от ковид

Когато проектите се объркат

" Мина година, откогато попитах Ализе дали желае да се омъжи за мен... каква година единствено " , написа той. " Две къщи, карантина, два опита за женитба, дребни кученца, пускане на нова компания, обръсване на брадата и още доста. А най-хубавата част е, че споделих всичко това с теб, Ализе, и нямам самообладание да се сблъскаме и с всичко друго, което ориста ни е подготвила ", продължава той.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР