Преди едва няколко седмици фолк певицата Джена стана майка за

...
Преди едва няколко седмици фолк певицата Джена стана майка за
Коментари Харесай

Джена изведе бебето за пръв път

Преди едвам няколко седмици фолк певицата Джена стана майка за повторно, само че в този момент в фамилията ѝ проплака момиченце. Певицата се възползва от топлите дни и изведе новородената Цветея на първа разходка, съобщи Шоу Блиц.

" След огромното неспокойствие около раждането и прибирането ни в къщи с Цветея към този момент сме на първата разходка ", написа тя и се похвали с ултрамодерна детска количка, с която кръстосват улици и паркове.



Прави усещане, че Джена наподобява извънредно добре и за 20 дни след раждането е съумяла да си върне предходната форма. " Боже, по какъв начин е допустимо да изглеждаш толкоз добре след скорошно раждане. Завиждам ", пишат ѝ под фотосите други майки.



Джена подари Атанас Стоев - младши с втори правоприемник. Те към този момент имат 5-годишно момче, което носи името на своя дядо и татко. Щастливите родители се надявали този път ориста да ги подари с момиче и молитвите им бяха чути.

В момента Джена се е отдала на майчинство, а почитателите ѝ към този момент чакат с неспокойствие нов план и срещите с тяхната фаворитка, които тя възнамерява да възобнови през лятото.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР