Преди две седмици феновете бяха шокирани, когато научиха, че един

...
Преди две седмици феновете бяха шокирани, когато научиха, че един
Коментари Харесай

Известните личности, които починаха заради коронавируса

Преди две седмици почитателите бяха шокирани, когато научиха, че един от най-големите холивудски артисти се е заразил с COVID-19. 63-годишният Том Ханкс и брачната половинка му с български корени Рита Уилсън усетиха признаците в Австралия и тестванията излязоха позитивни за ковид. За благополучие звездата от “Спасяването на Редник Райън” се пребори с заболяването и към този момент е добре.
Известните персони, инфектирани с ковид COVID-19 (СНИМКИ) Политици, артисти и спортисти
Светът на шоубизнеса обаче се елементарни с някои известни имена, които вирусът ни лиши.

Снимка: Facebook/Getty Images

На 23 март умря италианската актриса Лучия Бозе на 89 години. Причината за гибелта ѝ е пневмония, която съгласно някои източници е породена от ковид. Семейството ѝ към момента не е удостоверило или отрекло тази информация.

Тя е известна най-много с функциите си във кино лентата на гениалния италиански режисьор Федерико Фелини “Сатирикон” и “Смъртта на велосипедиста” на режисьора Хуан Антонио Бардем (баща на артиста Хавиер Бардем).

През 1947 година печели конкурс за хубост и е оповестена за “Мис Италия”.

Снимка: Facebook/Getty Images

На 24 март умря и драматургът Терънс Макнали, който е считан за един от огромните американски драматурзи. Макнали, който е страдал от заболяване на белите дробове, е умрял на 81 години от затруднение в резултат на ковид.

Той е най-известен с пиесите си “Любов! Храброст! Състрадание! (Love! Valour! Compassion!), “Майсторски клас” (Master Class), както и мюзикълите “Рагтайм” и “Целувката на жената-паяк”.

Терънс Макнали е притежател на най-престижната премия за спектакъл - “Тони”. Той е един от първите бродуейски сценаристи, които са декларирали обществено, че са хомосексуалисти.

Снимка: Facebook/Getty Images

На 26 март пък загубихме артиста Марк Блум, който е най-известен с комедийните си функции и участия в сериали и филми. Той умря на 69 години откакто се е заразил с COVID-19.

Някои от най-известните филми с присъединяване на Блум са “Отчаяно диря Сюзън” от 1985 година и “Дънди Крокодила” от 1986 година Той е взел участие в сериалите “Наследство”, “Ти” и Моцарт в джунглата”.
Том Ханкс и брачната половинка му Рита Уилсън са изписани от болничното заведение Това заяви синът на двойката Чет Ханкс Добра вест: 95-годишна баба е най-възрастният италиански жител, излекувал се от COVID-19 На фона на огромната смъртност на Ботуша Алма Клара Корсици е една от щастливите пациентки, съумели да се излекуват от болестта Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 276 12 3 8 Света 548806 16996 24862 128599 Заразени* Нови Починали България 276 12 3 Света 548806 16996 24862
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР