Преди две седмици, докато яде чесън, на Ути му прави

...
Преди две седмици, докато яде чесън, на Ути му прави
Коментари Харесай

Ути Бъчваров пребори COVID-19: Чувствам се много добре, нямам проблеми

Преди две седмици, до момента в който яде чесън, на Ути му прави усещане, че не усеща усета и миризмата му. Ето за какво, съмнявайки се за положението си, прави тест за ковид
Коронавирусът остава в предишното за кулинарния занаятчия Ути Бъчваров и фамилията му. Телевизионният водещ към този момент се усеща добре и няма и диря от терзание за здравето си, разкри самият той пред „ България Днес “.

„ Чувстваме се доста добре, нямаме проблеми. През последните дни даже ми се върнаха обонянието и усетът и към този момент съм в добра кулинарна кондиция. Очаквам резултати от контролните проби. Жена ми и децата би трябвало да се тестват в понеделник, тъй като тогава изтича карантината им “ – описа майсторът на черпака.

Преди две седмици, до момента в който яде чесън, на Ути му прави усещане, че не усеща усета и миризмата му. Ето за какво, съмнявайки се за положението си, прави тест за ковид, който излиза позитивен. Няколко дни по-късно брачната половинка на Бъчваров също се оказва с COVID-19. Подобно на половинката си, тя също изкарва заболяването без признаци. Първите проби на двете им деца бяха негативни.

Бъчваров и жена му изкарват карантината в къща на 70 – 80 км от Варна. Те са били там на отмора, когато са разбрали за вируса. Семейството би трябвало да остане там, до момента в който не стане несъмнено, че са изцяло здрави и към този момент не могат да заразяват.
До привършване на броя Ути към момента не знаеше резултата на контролния си тест, само че беше спокоен, защото няма нито един от рисковите признаци на заболяването.

Пожелаваме му триумф!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР