Преди две години най-големият син на Памела Андерсън, Брандън Томас

...
Преди две години най-големият син на Памела Андерсън, Брандън Томас
Коментари Харесай

Памела Андерсън най-накрая разказва историята си по свой начин в Памела, една любовна история

Преди две години най-големият наследник на Памела Андерсън, Брандън Томас Лий, помоли режисьора на документални филми Райън Уайт ( " Лека нощ, Опи ", " Пазителите " ) да снима филм за неговата емблематична, неразбрана майка.

 

" Той някак си не беше склонен ", споделя Лий, който, без да се тормози, се впуснал в предлагането си. " Аз споделих: " Слушай, просто се запознай с нея. Вие ще се разберете. " По-късно, откакто Уайт и Андерсън прекарват няколко часа в непрекъснати диалози по Zoom, Уайт е изцяло навит.

" Всичко, което Брандън ми сподели, се удостовери ", споделя Уайт.

 

" Памела Андерсън не е това, което очакваш да бъде. Бях доста прелестно сюрпризиран и почувствах, че в случай че успеем да претворим изненадата от този диалог в документален филм, публиката също ще бъде сюрпризирана. Това е рецептата за страховит документален филм. "

Райън, Брандън, тогава на 24 години, не просто искаше да режисирате " Памела, една любовна история ", а планираше да бъде продуцент. Видяхте ли червени флагове?

Райън Уайт: Много, доста червени флагове. Никога не искаш да работиш с детето на твоя обект на документален филм. Но още първоначално стана ясно, че Брандън е от значително значение за фактора на доверие към Памела. Присъствието на сина ѝ като неразделна част от екипа я накара да се усеща сигурна, че за историята ѝ ще бъде положена грижа.

Памела Андерсън: Брандън е моят барометър на истината. Не мисля, че той е кадърен да размие нещата. Доверявам се на визията му. Те ме убедиха, че " откакто има подобен интерес към живота ти, за какво да не разкажеш историята? ". Дори това звучи тривиално. Но не минава ден, в който хората да не се доближават до мен и да не ми споделят: " Обичам те. Резонирам с твоята история. " Това промени живота ми.

Имаше ли полемики за това по какъв начин ще наподобява документалният филм?

Уайт: От самото начало споделих: " Правя доста голи, изчистени, сурови филми. " И тя сподели: " Това ми харесва. " В този филм безусловно не са употребявани светлини. Това е напълно естествена светлина в нейния дом. А приказваме за един от най-известните модели пред камера в историята. Екипът беше от четирима души. Тя просто се свлече на дивана и започнахме да си приказваме. Имах възприятието, че това е толкоз същинско. Надявам се, че това придава на кино лентата чувство за фамилиарност.

Брандън Лий: Много от тях са като фестивал за целуване на задници. Мисля, че нашият е тъкмо противоположното. Моята цел беше да споделя същинската ѝ същина. Памела е толкоз положителен и благ човек. Тя в действителност е такава, а аз съм нейният наследник. Обичам я до гибел. Но съм най-досаден и ми е най-вече писнало от нея от всички. [Смее се.]

Промени ли се концепцията ви за документалния филм с течение на времето?

Уайт: Това, което постоянно споделят за документалните филми, е, че в случай че в последна сметка направиш кино лентата, който си решил да направиш, значи си сбъркал нещо. От самото начало мислех, че филмът ни е за това момиче от дребен град от остров в Канада, което е живяло вманиачен живот, след това се е върнало на острова, омъжило се е за канадец и е изживяло последните си години на фамилната земя. [Но след това] Памела реши да се разведе. Тя избра да одобри ролята в [мюзикъла] " Чикаго ".

 

Но шоуто на Hulu [ " Пам и Томи " ] беше изцяло отвън нашия надзор. Трябваше да сме гъвкави, когато ставаше дума за описване на истории. Това не беше спретнат роман, какъвто си мислехме, че ще бъде. Имам възприятието, че през втората половина на фотосите бяхме в премеждие. Нямах визия накъде отива. Не мисля, че и Памела знаеше къде отива. Затова и последната имитация на кино лентата е от рода на: " Не знам какво следва. Може би ще реша идната седмица. " Струваше ми се, че това е съвършеното капсулиране на Памела Андерсън.

Брандън, казахте, че основаването на този филм е било значимо за майка ви. А за теб?

Лий: Казвал съм го и преди, само че си помислих, че това е като да виждам по какъв начин животът ми се събира в противоположна посока. Установих, че виждам нещата по този начин: " О, по тази причина бяхме там " и " Затова се случи това ". Много неща, които усещах, че ми липсват, и които не разбирах, се събраха дружно. Чувствах се като че ли съм на опиати. Беше доста бясно, реалистично и висцерално прекарване.

 

Документалният филм включва клипове на водещи на нощни токшоута и телевизионни изявленията, които ви питат за гърдите ви. Извинил ли се е някой? Джей Лено? Мат Лауер?

Андерсън: Не. Но в действителност имам вяра, че в оня миг всичко, което пусках във вселената, беше моето тяло. Откъде някой би могъл да знае, че би трябвало да ме пита за нещата, които в действителност ме вълнуват или в които имам вяра?

 

Въпреки че бях на Джей Лено несъмнено над 10 пъти, той продължаваше да ми задава едни и същи въпроси за цици и гаджета. Така че аз просто се усмихвах. Мога да се нервирам за доста неща, само че това лишава толкоз доста сила. Предпочитам да изпитвам наслада, благополучие и обич.

Лий: Мисля, че този отговор безусловно е най- " моята майка " отговорът, който в миналото съм чувала. Тя оставя всички, които са й създали нещо неприятно, изцяло настрани, тъй като се е съсредоточила върху това да премине през живота си положително и с берекет. Според мен това, което са създали тези хора, е цялостно нарушаване. И това, което тя споделя, постоянно малко ме разстройва, тъй като ги оставя да се измъкнат елементарно. И към момента считам, че фактът, че не сме чули нищо за нито един от тези хора, е ненапълно безразсъден.

 

На фотографията: " Памела Андерсън не е това, което очаквате да бъде ", споделя режисьорът Райън Уайт (вдясно), дружно с Андерсън и сина ѝ, продуцента Брандън Томас Лий.
(Елизабет Уайнбърг / За The Times)

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР