Преди две десетилетия Дженифър Лопес успя да промени света със

...
Преди две десетилетия Дженифър Лопес успя да промени света със
Коментари Харесай

20 години по-късно: Дженифър Лопес отново в зелено Versace - slava.bg

Преди две десетилетия Дженифър Лопес съумя да промени света със своята зелена рокля на Versace. През 2000 година изпълнителката се появи с невероятния тоалет на премиите „ Грами “ и безусловно сътвори една нова технология. Заради нея от Гугъл сътвориха опцията Гугъл Images.

През миналата година Лопес още веднъж влезе в зелената рокля по време на Седмицата на модата в Милано, където изпълнителката се появи на стилното шоу на Versace дружно с Донатела Версаче. След това тя взе участие и в шоуто Saturday Night Live, където потвърди, че нито тя, нито роклята са се трансформирали за тези 20 години.

Явно този тоалет ще се появява още дълго време, тъй като напълно неотдавна от Versace разкриха, че Лопес е едно от рекламните им лица за 2020 година. Тя, дружно с Кендъл Дженър, връщат още веднъж зеления колорит от предишното, само че този път той се появява освен върху рокли. Тазгодишната сбирка включва гащеризони, тениски и поли.

Разбира се, това не е единственото, с което марката разполага. В серия от фотоси в Инстаграм, Джей Ло сподели още дизайни, които по нищо не отстъпват на иконичната зелена рокля. Изпълнителката е снимана в яркочервена рокля и моден черен костюм.
„ Много съм щастлива, че най-сетне мога да споделя, че съм лице на Versace “, написа Лопес в обществените мрежи.

В публично изказване пък изпълнителката и актриса признава, че стилната марка е знак на мощ и постоянно съумява да сътвори нещо неповторимо. „ Сбъдната фантазия е да работя с моята другарка Донатела по тази невероятна акция, с цел да създадем нещо ново, което е въодушевено от историята “.

Донатела Версаче също не скри щастието си от новата колаборация с Джей Ло. Тя разяснява, че е горда от своята другарка по тази причина, че е въодушевила Гугъл Images. „ Днес честваме този миг, който беше вероятен с помощта на тази невероятна жена “, прибавя дизайнерката.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР