Преди два дни Oppo представи иновационния флагман Find X с

...
Преди два дни Oppo представи иновационния флагман Find X с
Коментари Харесай

Oppo дава петгодишна гаранция на подвижния модул с камерите на смартфона Oppo Find X с цена 999 евро

Преди два дни Oppo показа иновационния флагман Find X с доста забавен преносим модул в средата на телефона. Върху него са ситуирани камерите и датчиците, а това даде опция за слагането на в действителност безрамков екран.
Немалко консуматори се отнесоха скептично към това новаторско решение, тъй като не се знае, какъв брой може да издържи показващият се от средата на смарт телефона модул. Oppo съобщи, че тези терзания са напразни и дава петгодишна гаранция на модула или 300 000 проявления и скривания . Според направените пресмятания, това е задоволително за потреблението на модула със датчиците приблизително 155 пъти дневно.



Днес Oppo посочи, че модулът се демонстрира за 0,6 секунди и е предпазен от рухване и трептения. Ако смарт телефонът бъде изтърван, преносимият модул автоматизирано се скрива. Той е предпазен от мощни трептения благодарение на пластмасови буферни пластове сложени под предния и задния панел.



Да си напомним, че новият флагман има корпус от закалено стъкло със наследник или червен цвят. Използва се процесора Snapdragon 845, налични са 8 GB оперативна памет. Основната камера е двойна, с резолюция 20+16 мегапиксела. Резолюцията на предната камера е 25 мегапиксела. Захранването се реализира от 3730 mAh батерия. Поддържа се новата технология за извънредно бързо зареждане VOOC. Операционната система е Android 8.1 Oreo с фирмения потребителски интерфейс ColorOS 5.1. Цената на новия телефон е 999 евро.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР