Преди два дни лондонското издание Таймс публикува анонимен имейл от

...
Преди два дни лондонското издание Таймс публикува анонимен имейл от
Коментари Харесай

Меган Маркъл към кралското семейство: Няма да мълча |

Преди два дни лондонското издание " Таймс " разгласява неизвестен имейл от чиновник на Бъкингамския замък, в който се твърди, че Меган Маркъл е тормозила двама от асистентите си, които по-късно са " били принудени " да изоставен.

Публикацията породи моментална реакция в кралския двор, откъдето обявиха, че ще стартират следствие по случая. A представителите на Хари и Меган отхвърлиха обвиняванията.

Новината в " Таймс " беше публикувана директно преди излъчването на първото огромно телевизионно изявление на кралската двойка за Опра Унфри, което ще бъде излъчено в края на седмицата.

Вчера обаче беше излъчен анонс на предаването, по време на който Маркъл отговори задочно на обвиняванията, заявявайки, че " няма да мълчи ".

Обвиненията

Твърди се още, че Маркъл е нанесла " морална контузия " на трети собствен помощник. Според имейла, тя се е държала " недопустимо " с него.

Според " Таймс " Джейсън Кнауф - секретар по връзките на Меган и Хари, е изпратил имейла до секретаря на принц Уилям. В него той декларира, че е " съществено угрижен " за отношението на Маркъл към личния състав.

По-късно от Бъкингамския замък беше оповестено и изказване, в което се твърди, че са " доста загрижени за изказванията в " Таймс ".

Посочва се още, че " кралското семейство няма да толерира издевателството на работното място ", както и че ще стартира следствие по случая.

Говорителите на Меган и Хари отхвърлиха обвиняванията, определяйки ги като " клеветническа акция ". Те декларират още, че " неслучайно изкривените обвинявания отпреди няколко години се появяват в английска медия, малко преди херцогът и херцогинята да споделят обществено и откровено опита си като членове на кралското семейство ".

Интервюто

Вчера беше публикуван анонс от изявлението с Опра Уинфри. В него Меган декларира, че кралското семейство не може да чака те да мълчат, щом не престават да " популяризират неистини " за тях, предава Би Би Си.

Говорителите на Меган и Хари оповестиха, че обявата в британското издание демонстрира единствено една позиция, както и че цялостната картина ще се обясни след излъчването на изявлението в края на седмицата.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР