Преди доста години имах връзка, в която с партньора ми

...
Преди доста години имах връзка, в която с партньора ми
Коментари Харесай

7 причини, поради които дори и лошият секс е полезен

Преди много години имах връзка, в която с колегата ми правехме секс единствено по празници. Шокиращо на пръв взор, нали? Но, популярност богу, в нашата страна постоянно честваме.
Проблемът със половия ни живот беше, че не бяхме напълно съвместими и мъжът до мен отхвърляше да споделяме между тях това, което ни липсва в леглото.
Аз пък смятах, че той се целува извънредно, тъй като непрекъснато се опитавше да ме удави със слюнката си.
Започнах да ненавиждам да го целувам и това се отрази отрицателно на половия ни живот, който въпреки и рядко, въпреки всичко не беше героичен умрял.
В последна сметка, науката съумя да оправдае нашите старания сред чаршафите, откривайки много изгоди от калпавия секс, който се оказа по-добър от неналичието на секс въобще.

1. Сексът може да помогне за възстановяване на имунната система
Хората, които вършат секс постоянно, имат по-високи равнища на имуноглобулин А (IgA). Работата му е да се бори с нахлуващите организми в неговите входни точки. С две думи, работи като фейс надзор палач, понижавайки или спирайки активирането на имунната система на тялото.

2. Здравословен е за сърцето
Сексът поддържа равнищата на естроген и тестостерон в баланс и хората, които вършат секс най-малко два пъти седмично, са по-малко склонни да развият сърдечни болести, в сравнение с тези, които го вършат по-рядко.

3. Сексуалната интензивност оказва помощ при стрес и оказва помощ за намаление на кръвното налягане
Сексът освобождава химикалите в тялото за положително въодушевление, които покачват удоволствието и увереността.

4. Сексът е упражнение и може да форсира сърдечната периодичност, да изгори калории и да укрепи мускулите
Бонус – плътските занимания може да оказват помощ на вашия баланс и еластичност.

5. Естественото болкоуспокояващо средство
Сексът освобождава хормони за понижаване на болката и може да помогне за блокиране на дискомфорта в гърба и краката, както и при предменструален синдром, артрит и главоболие.

6. По-добър сън при постоянен секс

7. Може да помогне за контрола на пикочния мехур, защото укрепва мускулите на тазовото дъно
Но за някои хора огромните изгоди от секса не са задоволителни, с цел да отстранен негативите на неприятния секс. Част от казуса идва от упованията за това по какъв начин считат, че би трябвало да се усещат, какво желаят или какво вършат във връзка с секса и какви са действителностите. Те считат, че всяка среща сред чаршафите би трябвало да бъде дива, буйна, с голям брой оргазми за всеки, и с повече акробатични пози. Когато упованията им не съответстват с това, което в действителност се случва, хората могат да се съмняват, че знаят какво вършат и по какъв начин го вършат.

За да имате повече добър секс, в сравнение с неприятен, би трябвало да сте изцяло наясно по какъв начин се чувствате и какво желаете.
Може би просто желаете да се гушкате или може би едно небрежно е това, което ви харесва сега.
Стига да знаете какво желаете и какво сте физически в положение да вършиме, не забравяйте да кажете на колегата си защо сте в въодушевление, по-късно сексът ще бъде доста по-добър.
Бъдете почтени с индивида до вас, само че по-важното е да бъдете почтени със себе си и да поемете отговорност за половото си прекарване. Лошият секс не е по виновност единствено на един човек. Ако любовникът ви не прави неща, които ви харесват, или не ги прави по метода, по който ви се ще, кажете му.
Има толкоз доста изгоди от страхотния секс, за какво бихте желали да ги пропуснете?
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР