Преди дни Върховният касационен съд поиска отмяна на решението за

...
Преди дни Върховният касационен съд поиска отмяна на решението за
Коментари Харесай

Ето кой е шофьорът с най-много фалшиви положителни тестове за наркотици у нас

Преди дни Върховният касационен съд изиска анулация на решението за лишаване на коли от пияни и дрогирани водачи. А екип на ни среща с мъж от Асеновград, който е същински рекордьор по брой пъти, в които е уличаван в шофиране под въздействието на опиати.

Емил Узунов дава отговор за сходно нарушаване три пъти за две години.

„ При първото ми прекъсване бях четири месеца без брошура. Три месеца чаках експертизата на ВМА-София и още един месец беше срокът, в който прокуратурата трябваше да се произнесе. Втория път бях без брошура четири месеца и половина. А третия път чаках осем месеца и половина, с цел да излязат резултатите. В последна сметка, за две години, без автомобил съм бил общо година и седем месеца ”, описа Узунов.

Оказва се, че той не е сядал зад кормилото под въздействието на амфетамини, както показвали полевите проби. Оневиняват го пробите от взетите му кръв и урина, само че след дълго очакване.

Узунов изрично декларира, че е твърдо " за " предварителната защита, само че приканва за по-бързо осъществяване на експертизите на обвинените в нарушавания.

Мъжът от Асеновград е завел каузи против Министерство на вътрешните работи и прокуратурата и има намерение да съди България в Европейския съд по правата на индивида в Страсбург.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР