Преди дни Трифонов обяви, че ИТН напуска коалициятаТройна, а не

...
Преди дни Трифонов обяви, че ИТН напуска коалициятаТройна, а не
Коментари Харесай

Журналисти: От всички посоки валят компромати в родната политика

Преди дни Трифонов разгласи, че Има Такъв Народ напуща обединението

Тройна, а не четворна е към този момент обединението. Междувременно, от всички направления валят компромати, обвинявания в национално изменничество, а сред тях в страната ни прелитат и самолети, за които никой не знае кого и какво возят. Анализ на политическата седмица в „ На фокус” по направиха публицистите Полина Паунова и Бойко Станкушев.

„ Най-важното, което съгласно мен Слави Трифонов не сподели в днешното изявление, е какво ще се случва от тук нататък, какво държавно управление биха подкрепили Има Такъв Народ. Всички разсъждения за Северна Македония и така нататък са извънредно безинтересни. Очевидно стартира търговия, това изявление ми приказва това”, сподели Паунова.

В неделя водачът на Има Такъв Народ приказва пред Дарик Радио. Той призна, че най-големият компромис, който партията му е направила в името на запазването на обединението, е да вземат участие в нея дружно с Българска социалистическа партия.

Според Станкушев, Трифонов се е опитал да потвърди, че изказването, в което разгласи, че Има Такъв Народ напуща обединението, не е било неточност.

„ Иска да покаже, че това, което е споделил е мислил да го каже и не е неточност. Той стартира предизборна акция с тази риторика”, счита той. По думите му „ Продължаваме Промяната” са позволили доста неточности.

„ Не знам на какво се дължи отливът на хора, които поддържат Политическа партия, обаче знам какво значимо нещо не се случва. Преди една година беше оповестено, че е нужна радикална смяна за търсене на отговорност за корупцията. Това държавно управление ръководи от 13 декември досега и няма подредено деяние в тази посока. Управляващите съумяха да закрият спецправосъдието и всичко се изчерпа с това. За КПКОНПИ се заприказва в този момент. Търсенето на отговорност остана като намерение”, добави Паунова.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР