Преди дни тръгна мълвата, че Златка Димитрова и бащата на

...
Преди дни тръгна мълвата, че Златка Димитрова и бащата на
Коментари Харесай

Черната Златка проговори за раздялата с Миро

Преди дни потегли мълвата, че Златка Димитрова и бащата на детето ѝ Миро са се разделили.

Причината била, че фамилията закъсало с парите, което породило напрежение посред им през последните няколко месеца. Плеймейтката се върнала при майка си, а масло в огъня наля и фактът, че към този момент не споделя фотоси с Миро в обществените мрежи.

Самата Златка назова публицистите „ кенефни “ и съобщи, че протичащото се в леглото ѝ не интересува никого. Но пък не отхвърли изрично новината.

„ За финален път общително ще помоля всички, загрижени за моя персонален живот, да престанат да задават просташки въпроси и да ми изпращат жълти публикации, с концепция да научат конспирация. Какво се случва в леглото ми не е социална идея и не би трябвало да ви вълнува.

Имайте малко почитание, с цел да не ви уважа аз, като ви изхвърля от профила си. Как не разбрахте, че в тези творения на кенефната публицистика, правилно е написано единствено името ми? Ако желая да оповестя нещо, имам задоволително огромна естрада и думи, с цел да го направя персонално. Дотогава, живейте личните си животи, в моя няма място за вас! “, написа ядосаната Димитрова.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР