Преди дни Sony представи най-новите си безжични слушалки, които идват

...
Преди дни Sony представи най-новите си безжични слушалки, които идват
Коментари Харесай

Най-новите безжични слушалки Sony WH-1000XM5

Преди дни Sony показа най-новите си безжични слушалки, които идват с редица усъвършенствания по звука, шумоизолирането и дизайна, както и с предстоящо комплицирано име - WH-1000XM5.

Новият модел съставлява последваща генерация на WH-1000XM4 и разполага с цели осем микрофона за дейна шумоизолация, което е двойно повече по отношение на XM4. 

От Sony в действителност дават обещание, че това е най-хубавото шумопотискане на пазара, което с изключение на на микрофоните се дължи и на новия Integrated Processor V1. 
 Снимка 573845
 

Слушалките поддържат High Resolution Audio, 360 Reality аудио и технология за възстановяване на звука на аудио файлове с по-лошо качество, която от Sony назовават DSEE Extreme. 

XM5 разполагат и с технология за точно хващане и уединяване на човешки глас и вятър, тъй че диалозите ни да бъдат оптимално чисти и лишени от странични разстройства. 
 Снимка 573843
 

Поддържа се и услугата Speak-to-Chat, посредством която музиката автоматизирано стопира, когато стартираме да беседваме с някого. 

Има и Adaptive Sound Control система за автоматизирано конфигуриране на звука по отношение на обстановката и мястото, където се намираме. 
 Снимка 573844
 

На разположение имаме и виртуалните асистенти Гугъл Assistant и Alexa, с цел да можем да управляваме телефона си единствено с гласови команди. 

Както при ХМ4, батерията предлага до 30 часа живот, а единствено с три минути зареждане получаваме до три часа музика.

Очаква се новите слушалки на Sony да се появят в България в края на месец май на цена от 420 евро. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР