Преди дни руснаците обстрелваха Нови Петровци. Снаряд почти напълно унищожи

...
Преди дни руснаците обстрелваха Нови Петровци. Снаряд почти напълно унищожи
Коментари Харесай

Войната отблизо! Украинец плаче: Ракета изпепели дома ми, погребах детето си ВИДЕО

Преди дни руснаците обстрелваха Нови Петровци. Снаряд съвсем изцяло унищожи къщата, в която живееше многодетно семейство - почина двегодишно дете.

Видео от ужаса е снимано от публицисти. Те посетиха Нови Петровци, който се намира на 15 километра северно от Киев. От тази страна съветските войски интензивно се пробват да пробият защитата на столицата.

На 14 март при обстрела на с. Нови Петровци в област Вишгород 2-годишно момче е ранено смъртоносно, а други четирима цивилни са ранени. Двуетажната къща е изцяло разрушена.

Там живяло огромно семейство - Олег, брачната половинка му, свекърва му и четири деца: двама сина и две дъщери. Най-малката щерка е на 3 месеца, най-голямата е на 20 години. Едно от момчетата към този момент е възпитаник, най-малкото дете е на 2,5 години.

Олег, влизайки в двора на дома си е прошарен от тъга. До него е огромният му наследник Антон, който е бил в къщата по време на гърмежа.

В момента на детонацията свекърва му е пекла самун, който към момента е във фурната в разрушената къща.

Отначало мъжът помислил, че всички си почиват, тъй като децата са още дребни. Тогава му се обажда огромната му 20-годишна щерка от Фастов. Тя сподели, че в интернет са се появили фотоси на дома им.



В двора на къщата му е имало беседка, а антената е отнесена на 150 метра от взривната вълна. От трите домашни котки оцелява единствено една, а останалите Олег заравя покрай оградата.

Най-малкият наследник Стьопа е изваден отдолу под останките със доста слаб пулс. Детето по-късно е умряло от получените контузии.

„ Когато дойдох организирахме ковчег, кръст, всичко належащо да погребението на детето ми. Сестрата на брачната половинка ми пристигна в къщата, донесе облекла, с цел да облечем сина ни. Трябваше да го измия, тъй като беше целия в прахуляк и пясък. Облякох се и го сложих в ковчега, а след това към отидем до гробищата, “ споделя мъжът, плачейки.

Сега той мисли по какъв начин да изведе фамилията си в сигурност. Не намира смисъл да се възвръща къщата.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР