Преди дни рапърът Тото стана поредната Любима звезда на България.

...
Преди дни рапърът Тото стана поредната Любима звезда на България.
Коментари Харесай

Всички Ахнаха! Огромна Новина За Тото! Вижте Какво Му Се Случи След Голямата Победа В Брадъра!

Преди дни рапърът Тото стана следващата Любима звезда на България. Много се изписа за неговата победа и опцията тя да е била предначертана дружно с продуцентите. Но Йонислав Йотов не желае да разяснява сходни тематики, тъй като гледа единствено напред. А там вижда едно ярко бъдеще за себе си и половинката си.

Няма спор, че СкандаУ сега са на върха на славата си с помощта на присъединяване на Тото във ВИП Брадър. Двамата с Лъчо в този момент се къпят в националната обич и занапред ще би трябвало да се потвърждават и да отстояват позициите си. Но спечелилият мисли освен в професионален, само че и в персонален аспект.

Голям скандал се завихри към това дали Йонислав си има гадже или не. Влезе сякаш със поръчката да е свободен електрон, а след това се оказа, че си има сериозна другарка. Красивата Яна Червенкова не желае да влиза в светлините на прожекторите и нейния обич почита това нейно предпочитание. Но е безапелационен, че двамата още веднъж са дружно след къса разлъка преди ВИП Брадър.

Нещо повече, Тото е решен да се отблагодари уместно на дамата до себе си за безрезервната поддръжка по време на ВИП Брадър, а и като цяло. Затова с хонорара, който е получил, двамата ще се снабдят със личен дом. Там ще свият своето любовно гнездо и ще си живеят царски, написа hotnews.bg.

„ Най-естественото нещо за една млада двойка е да има свое гнездо ”, прям е Тото. Досега той се подвизаваше по квартири, макар изявленията си, че е станал много богат в последните години. Рапърът е безапелационен, че не е милионер, само че е удовлетворен от живота, който води.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР