Преди дни Пугачова се завърна от няколкомесечен престой в Израел,

...
Преди дни Пугачова се завърна от няколкомесечен престой в Израел,
Коментари Харесай

Алла Пугачова каза две думи за войната в Украйна, но разби поддръжниците ѝ

Преди дни Пугачова се завърна от няколкомесечен престой в Израел, под претекста, че децата ѝ стартират учебно заведение. Пред публицисти гранд-дамата на съветския шлагер съобщи, че първата ѝ работа ще бъде „ да натрие носа на някого ”.

Но до момента в който брачният партньор й Максим Галкин продължава европейския си тур с хумористични спектакли, в които показва антивоенната си позиция, примадоната избира да приказва в алегории, позволявайки на обществеността сама да направи заключенията си за нейното отношение към войната, написа начин на живот уеб сайтът subbota.su.

Пугачова много време не беше актуализирала профилите си в обществените мрежи, само че неотдавна там се появи обява, адресирана към режисьора, който е сърдечен покровител на експанзията в Украйна и даже предложи в съветските киносалони да не се прожектират филми с присъединяване на антивоенно настроени артисти.

За да изрази отношението си към това, Пугачова избра кадър от един от най-известните филми на Михалков - " Робиня на любовта ", придружавайки го със следния текст: „ Прекрасен...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР