Преди дни председателят на партия ГЕРБ публикува нещо, което отново

...
Преди дни председателят на партия ГЕРБ публикува нещо, което отново
Коментари Харесай

Ицо Хазарта притеснен за психическото състояние на Борисов

„ Преди дни ръководителят на партия ГЕРБ разгласява нещо, което още веднъж предизвика у мен терзания за психологичното му здраве. Качвам го тук в коментар, както е съвременно. Днешната му реакция към оферти от нас меморандум не понижава тези мои терзания “.

Това разгласи в профила си във Facebook депутатът от ПП/ДБ и реализатор Ицо Хазарта.

„ Отвъд шегата обаче - цялото неспокойствие, което сега показват тези хора е елементарно обяснимо. От Политическа партия - Демократична България предложихме явен, открит и почтен метод за идните назначения в регулаторите. Скучно ли ви стана? Думата „ регулатори “ за мнозина от хората не значи нищо - Комисия за защита на конкуренцията, КЗП, КЕВР, съкращения някакви...Всъщност регулаторите са тези, които да вземем за пример:

- отсъждат дали е законно да ти вдигнат цената на тока

 - споделят има ли картел сред огромните вериги за хранителни артикули, законно ли е това и води ли до цени от време на време в пъти по-високи от тези в Западна Европа

- вземат решение дали е законно да ти вдигнат цените на горивата

- споделят дали е законно да ти вдигнат таксата за мобилния телефон два месеца, откакто си подписал контракт за друга такса “, изяснява той.

Според Хазарта, „ образците в действителност са безчет “.

„ Свикнал си години наред да управляваш еднолично, да си назначаваш комфортни плебеи и да използваш тези регулатори не просто като бухалка, а напряко като танк против всичко, което стои на пътя ти. И внезапно се появяват едни хора, които ти споделят ясно - или този път нещата с регулаторите ще се случат както в естествена европейска страна, или сме дотук...но дано да се знае, че сме дотук поради вас. Предполагам е изнервящо, да “, разсъждава артистът.

„ За следващ път ще го кажа - плащаме неописуема цена поради това, че в политиката предпочетохме да постъпим вярно пред това да бъдем герои за някой неграмотник. Еврозоната и цялостен Шенген са цели, които могат и би трябвало да бъдат реализирани още тази година, и всяка персонална жертва си коства за подобен триумф...но не и Еврозона и Шенген с регулатори, назначени по ОНЗИ метод “, написа още Хазарта.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР