Преди дни по-малкият от братя Пулеви – Тервел, коментира целувката

...
Преди дни по-малкият от братя Пулеви – Тервел, коментира целувката
Коментари Харесай

След целувката с Кобрата, Джени Сушито налази Багата

Преди дни по-малкият от братя Пулеви – Тервел, разяснява целувката на брат му Кубрат с американската журналистка Дженифър Равалo, като означи, че не би трябвало да отдаваме толкоз внимание на случката поради държанието на репортерката, известна още като Кралицата на голото суши. На стената си във фейсбук, Тервел Пулев, разгласява и малко видео, на което се вижда по какъв начин Джени Суши палува в скута на мъж, само че пропусна да посочи, че въпросният господин е Благой Иванов –Багата. Това твърди свидетел, който е участвал на празненството.


„ След това целувката… направи го, не мисля, че толкоз е отговорен, само че няма да се концентрирам върху това. Само ще кажа, че в последвалото празненство, въпросната журналистка пристигна и се целува с още двама индивида. Не би трябвало да отдаваме толкоз внимание на това. Нямам терзания по отношение на каузи и такива неща. Видях държанието ѝ. Има задоволително очевидци. Всичко беше ясно ", сподели Тервел на летище София.

Благой е бил на мача на Кобрата, както излиза наяве от общите им фотоси след дуела с Мич Уилямс в Коста Меса. На последвалото празненство, от което са и видеокадрите, качени от Тервел е участвал и Багата. Именно там Джени се търка сластно в ММА боеца. Впечатление прави, че с изключение на лицето на Багата, усърдно са скрити обувките и часовника му. За страдание липсва моментът, в който двамата се целуват. Вероятно Дженифър Равалo и Благой Иванов се познават отдавана, тъй като журналистката следва профила на боеца в инстаграм и не пропуща да харесва всичките му изявления.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР