Преди дни Памела Андерсън буквално ни заля с разкрития за

...
Преди дни Памела Андерсън буквално ни заля с разкрития за
Коментари Харесай

Памела показа какво й е причинил Адил

Преди дни Памела Андерсън безусловно ни заля с разкрития за досегашната си половинка Адил Рами. По думите й, футболистът се е държал като същинско страшилище и освен й е изневерявал, само че и е упражнявал психическо и физическо принуждение.

Очаквано, французинът отхвърли всички тежки обвинявания , отправени към него от звездата от " Спасители на плажа ". Но очевидно това неговото деяние още повече е вбесило Андерсън и тя извади следващия си коз.

Отново на уеб страницата на Pamela Anderson Foundation се появиха няколко стръскащи фотоси с уточнения към тях. Става ясно, че русокоската е посетила болница поради контузиите, който й е предизвикал Рами . Това обаче се е случило чак шест месеца след причиняването им.
 Снимка 432550

По думите й, той е стискал толкоз мощно ръцете й (особено дясната), до момента в който не изпукат. А на лекарите Андерсън не е споделила същинската причина за болките в ръцете и е декларирала подозрение, че сякаш страда от артрит.

На фрагментите се вижда по какъв начин китките и дланите на Памела са стегнати с бинтове. А болките, които е изпитвала през тази половин година, са били толкоз мощни, че тя даже не е можела да си отвори шише с вода.
 Снимка 432551

По мотив отречените от Рами обвинявания в принуждение звездата от " Спасители на плажа " има още какво да каже. Според нея, той просто не знае какво значи да злоупотребиш с някого, да го насилиш. " Той е сърдит, само че не е смутен от това, което направи ", декларира тя.
 Памела Андерсън, Адил Рами и по какъв начин той отговори на обвиняванията й
Била ли е Памела Андерсън жертва на принуждение

Поредна доза разкрития

За край Андерсън разкрива, че футболистът я търси непрекъснато и желае тя да се върне във Франция , с цел да изяснят нещата очи в очи. Но тя, несъмнено, няма сходни проекти.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР