Преди дни Lego Group представи своето ново предизвикателство за почитателите

...
Преди дни Lego Group представи своето ново предизвикателство за почитателите
Коментари Харесай

Най-високото Lego в света ще тества уменията на търпеливите

Преди дни Lego Group показа своето ново предизвикателство за феновете на конструкторите. Най-високото Lego в света е Айфеловата кула и е с внушителната височина 1,48 метра и коства 629.99 $. Това е първият по рода си модел в историята на марката и пресъздава доста тъкмо архитектурните достолепия на така наречен “Желязна лейди ” на Париж.

Айфеловата кула на Lego се състои от 10 001 детайла, разграничени на четири секции. С тях може да пресъздадете емблематичната забележителност, която има три платформи за наблюдаване и зелена зона в основата.



Създателите на модела дават обещание да ви бъде забавно и потребно, защото до момента в който строите, ще усвоите новаторски строителни техники. В момента, в който сте подготвени, пред вас ще стои спиращо дъха създание, на което ще може да се наслаждавате дни наред. То пресъздава богатата история на френската столица и е идеалният подарък за фенове на пътешествията, историята и архитектурата.



Айфеловата кула на Lego е заслужен противник на различен модел на марката - той е преди всичко по брой елементи. Става дума за Lego Art World Map, който се състои от впечатляващите 11 695 детайла.



Айфеловата кула е издигната за Световното ревю в Париж през 1889 година Достига до 300 метра височина и до 1929 година е считана за най-високата постройка в света.

 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР