Преди дни куче е нахапало 7-годишно дете в двор на

...
Преди дни куче е нахапало 7-годишно дете в двор на
Коментари Харесай

Куче нахапа 7-годишно дете в септемврийско село: Как се стигна до инцидента?

Преди дни куче е нахапало 7-годишно дете в двор на къща в септемврийското село Варвара. Животното е съседско и минало е под оградата. Пострадалото дете е с голям брой пострадвания по главата и по тялото.

Момченцето незабавно е закарано до локалния филиал на Спешна помощ. От там то било превозено в МБАЛ-Пазарджик, където пострадванията били обработени и по-късно е приведено в УМБАЛ „ Свети Георги” в Пловдив.

" Детето ми два дни се стряскаше на сън, беше в потрес и не искаше да приказва. Вчера проговори и ни изясни, че до момента в който си е карал колелото, кучето му е скочили от горната страна ", споделя майката на потърпевшото дете.

Според родителите това не е първият сходен случай на експанзия от страна на съседското куче.

„ Преди към 1-2 години се случи същият случай с детето на мой другар, единствено че то се размина без наранявания”, добави Александър Дечев, татко на 7-годишното момченце.

Снимка: bTV

Според него съседът им знае, че кучето е нападателно и не го връзва.

" След случая не се свързвал с нас, виждал съм го няколко пъти да минава с автомобила си - не стопира, не пита по какъв начин е детето. Ще го осъждам, само че първо ще изчакам страната да си свърши работата. Това куче и той ни унищожиха здравето ", сподели още той.

Снимка: bTV

Предстои да се направи пластична интервенция, с цел да се заличат белезите от раните върху тялото на момченцето.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР