Преди дни красивата Никол Станкулова въстана срещу тенденцията сред потребителите

...
Преди дни красивата Никол Станкулова въстана срещу тенденцията сред потребителите
Коментари Харесай

Светлана Гущерова без грим - slava.bg

Преди дни красивата Никол Станкулова въстана против наклонността измежду потребителите на обществените мрежи да качват свои безупречни фотоси, поддържайки илюзията, че не са просто хора, а същински "интернет божества ", които нямат и един минус.

Тогава синоптичката изрази мнението си, че човек би трябвало да залага на естествената си хубост, въпреки и с дребните недостатъци, които по принцип се пробва да прикрие с грим или стратегии за обработка на изображения. Тя насочи предизвикателство към всички дами в интернет пространството, в това число и известните, да качат свои фотографии без макиаж или спомагателни филтри.

Без терзание самата тя даде образец, споделяйки свои селфита в безусловно естествен тип. Нейната провокация освен се популяризира стремително във всички платформи, само че и срещна всеобщо утвърждение. Вследствие, в рамките единствено на 3 дни, безчет девойки се причислиха към своеобразното придвижване "#качиснимкабезгрим ".

Предизвикателството одобри и Светлана Гущерова, която е от дамите, държащи на положителния външен тип. Като история в своя персонален Инстаграм акаунт тя качи фотография, на която няма и диря от червило, очна линия, серпантина и така нататък

"Ето го резултатът, когато изтрия грима. Дори и без него не се деля с усмивката си, тъй като тя е най-хубавият грим, който едно момиче може да носи! Харесвам се и в своята кожа! ", гласи посланието към обявата ѝ.

Никол Станкулова отговори на плеймейтката с признателност, предава Dir.bg.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР