Преди дни излязоха резултатите от ДНК анализа на откритите в

...
Преди дни излязоха резултатите от ДНК анализа на откритите в
Коментари Харесай

ДНК анализ на мумифицираните останки в Перу: „Определено не са хора“

Преди дни излязоха резултатите от ДНК разбора на откритите в Перу тленни остатъци на две незнайни същества. Мексиканските откриватели са безапелационни, че скелетите не са човешки.
Когато преди време мексиканският публицист, светът беше изумен, комплициран и скептично надъхан към античната находка. Мусан съобщи пред мексиканския конгрес, че телата, открити в Перу, са на извънземни, умряли преди доста епохи и 30% от техния генетичен материал „ не е от нито един прочут тип “. 70% от произхода на останките остават неразбираеми, само че Маусан твърди, че ДНК анализът удостоверява, че мумиите „ несъмнено не са хора “.
70-годишният публицист, разкрил мумиите, разгласи откритието им за „ най-важното нещо, което се е случвало на човечеството “. „ Мисля, че този феномен е единственият, който ни дава опция да се обединим “, съобщи той тогава.
Изследователи от Мексико подеха плана му за засвидетелствуване на достоверността на мумиите, които имаха по три пръста на краката. Според Мусан, за първи път се сблъскваме с неопровержими доказателства за извънземен живот, достигнал Земята. 
Широката общност има право на информация по отношение на безчовечен технологии и субекти, счита журналистът. Вместо да ни разделя, откритието би трябвало да сплоти човечеството, добави той, отбелязвайки, че би трябвало да приемем, че не сме сами в този голям Космос.
„ Тези екземпляри не принадлежат към нашата земна еволюция. Те не са същества, открити след злополука на НЛО. Те са открити в диатомови мини и по-късно трансформирани във вкаменени мумии “, изясни Маусан.
Уфологът Уил Галисън – персонален другар на археолога, който е направил първичния разбор на хипотетичните извънземни – е уверен, че не става дума за някаква шашма със странните трупове, само че твърди, че това са манекени (нещо като ритуални кукли, чучела) на 1000 години.
Галисън, който е и реализатор, споделял концертни подиуми с Чака, Карли Саймън, Стинг и Барбара Стрейзънд, за първи път хвърча до Перу през 2017 година, с цел да види мумиите, доста преди изказванията на Маусан, тъй като смяташе, че те може да са извънземни реликви.
По време на писмено изявление за телевизионното шоу за НЛО Nub TV, той описа, че е бил в Перу два пъти и даже е направил отливка на една от мумифицираните „ глави “. Когато посетил другар от северната част на Ню Йорк, той видял череп на елен, чийто гръб му приличал на предния череп на хипотетичните извънземни мумии.
Галисън, който до неотдавна вярвал, че мумиите са „ слезли в летяща паница “, има ново мнение. Смята, че става думи за предмети, направени от хора с неразбираема цел. Той можел единствено да гадае дали културата на инките отпреди 1000 години е основала мумифицираните чучела и по какъв начин са попаднали в единия от тях откритите сходства на яйца, които могат да се видят единствено посредством рентгенова фотография. Маусан ги разказва като „ яйца на влечуги “.


Източник
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР