Преди дни гръмна бомба за връзка между Благой Георгиев и

...
Преди дни гръмна бомба за връзка между Благой Георгиев и
Коментари Харесай

Ако доближи дъщеря ми, ще му избия зъбите: Ванко 1 заплаши Джизъса

Преди дни гръмна бомба за връзка сред Благой Георгиев и щерката на Ванко 1 - Ивана Главчева. В последните години Ивана много се промени образно и неслучайно преди време бе оприличена даже на попфолк певица. И наподобява е тъкмо по усета на Джизъса, за който обаче се приказва, че от седмици насам има взимане-даване и с Мария Обрейкова от " Сървайвър ". 

Ако видите на какво мнение е обаче бащата на Ивана - рапърът Ванко 1, напълно ще ви се обясни картинката. Нищо, че Джизъса си направи новите, искрящо бели зъби точно в неговата клиника в Града под тепетата, където са се засекли и с Ивана.



Разбира се, няма метод в общественото пространство да тръгнат такива клюки, в които е намесена и щерка му, и Иван Главчев, както е цялото име на Ванко 1, единствено да следи в профил развоя на събитията. Очаквано той се намеси обществено, заявявайки, че дъщеря му няма нищо общо с Георгиев и двамата се познават единствено от клиниката, в която му вършат зъбите от цирконий. И добави с още по-категоричен звук, че връзки, разнообразни от другарските, сред тях няма и да има, написа kliuki.bg

" Уважавам Благой, той е значим клиент на клиниката ни. Но в случай че приближи щерка ми с други намерения, отвън другарските, персонално ще му избия зъбите, които ние му направихме ", е казал Ванко 1 съгласно очевидци и близки до фамилията.

Реакцията на известния рап реализатор напълно не буди изненада, още повече, че към този момент надали има човек в България, който да не е наясно със слабите ангели и противоречивата известност на ексфутболиста, прочут повече с многото си дами, в сравнение с с футболни достижения, до момента в който беше в дейния спорт.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР