Преди дни Джеф Безос и Лорън Санчес се появиха на

...
Преди дни Джеф Безос и Лорън Санчес се появиха на
Коментари Харесай

Секси червена рокля и парти за милиони - изненадите на Лорън Санчес нямат край

Преди дни Джеф Безос и Лорън Санчес се появиха на Седмицата на модата в Милано и предстоящо всички погледи бяха привлечени от следващия провокативен тоалет на годеницата на милиардера. Той пък навърши 60 години на 12 януари и бяхме сигурни, че неговата обичана няма да го остави без уместно празненство със засилено звездно наличие.
 Лорън Санчес и следващите провокативни тоалети на годеницата на Джеф Безос
Прозрачни и доста секси - новите тоалети на Лорън Санчес

Провокацията й е в кръвта

То се състоя в дома на предприемача в Бевърли Хилс, Калифорния, където е задоволително необятно и блестящо за всички посетители. Както подобава на сходни събития, фотосите са били неразрешени, а ограниченията за сигурност - в действителност строги. Затова и информацията е нищожна.

Според източници, представени от The Sun, на празненството по случай юбилея на Безос са участвали Бил Гейтс, Опра Уинфри, Ким Кардашиян, Кейти Пери и Орландо Блум, Бионсе и Джей Зи, Кендъл Дженър, Джйстин и Хейли Бийбър, Парис Хилтън, Иванка Тръмп и още доста, доста други. Някои от тях потвърдиха наличието си, публикувайки фотоси в блестящи тоалети.

А основният провинен за звездното събиране ден по-късно разгласява в профила си в Instagram няколко фотоси от подготовката, с които акцентът пада върху следващия й много секси тоалет. За специфичния мотив тя е избрала алена рокля на Laura Basci, направена по поръчка и безусловно ослепителна поради бродираните на ръка камъни Swarovski върху нея.

Тоалетът е артикул на близо 800 часа ръчен труд, само че не можем да отречем, че е просто съвършен за фигурата на Санчес. Доста изрязаната горна част също няма по какъв начин да не притегли вниманието ни, тъй като демонстрира обилно прелестите на годеницата на Безос. А към допълнение за визията си тя избра дребна чантичка с формата на ракета (със сигурност не случайно), дело на Judith Leiber и с цена съвсем 5000 $, разясняват от new York Post.

Няма подозрение, че цялото събитие е било проведено и се е провело под строгото управление на бъдещата госпожа Безос, която си умира да харчи парите му и да бъде в звездна компания. Но не можем да отречем, че й се отдава и този метод на живот й отива.
 Лорън Санчес на 54 година - за какво всички приказват за външния тип на годеницата на Джеф Безос
Късата тениска за 4500 $ на Лорън Санчес, за която всички приказват

За разлика от някогашната Макензи Скот, актуалната половинка на милиардера знае по какъв начин да притегли внимание

Твърди се, че на празненството е имало огромно многообразие от храна - както от вериги за бързо хранене, по този начин и най-изискани блюда с черен хайвер. Това е мигане към дългия път, който Безос е извървял от дъното до върха. В тази стилистика е бил и подаръкът на Лорън Санчес за рожденика - реплика на първия офис на Безос в Amazon с неговия автентичен стол. Тази жена несъмнено знае по какъв начин да си играе с страстите му.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР