Преди дни бяха публикувани имуществените декларации на публичните личности в

...
Преди дни бяха публикувани имуществените декларации на публичните личности в
Коментари Харесай

Министър Събев подлуди България с милионите, къщите и моторите си

Преди дни бяха оповестени имуществените заявления на обществените персони в регистъра на КПКОНПИ.

Министърът на превоза Николай Събев е най-богатия съгласно него. Той към момента е мажоритарен притежател на куриерската компания “Еконт ”. В имуществената му декларация са разказани 24 парцела, купени за над 20 млн. лева
външна реклама
Транспортният министър е заявил две къщи с двор в Испания. Едната е с цена на придобиване 5 476 324 лева и площта ѝ дружно с двора е от 9954 кв. м. Другият парцел на Пиринейския полуостров е с повърхност от 2847 квадрата и е добита за 3 129 328 лв.. Събев има и два гаража в кралството към къщите си.

Той е оповестил и редица недвижимости в България. Собственик е на 5 жилището в местността “Буджака ” до Созопол, добити през 2020 година и 2021 година Разполага и с огромен апартамент в родния Русе. Министърът е заявил и автопарк от 20 коли и мотори.

Общо автопаркът му е за близо 1 млн. лева Николай Събев има и влогове за 15 млн. лева

Тази информация провокира разнородни отзиви. Много от хората се изрекоха позитивно, че министър Събев заявява имуществото си и си заплаща налозите.
Този човек заслужава единствено почитание! Постигнал е доста с акъла си и с уменията си! И си е заявил каквото си има! А не като останалите дето се изкарват по-бедни от половината българи! Имам щастието персонално да съм разговарял с него. Удивително вежлив и земен човек, имайки поради отговорностите и достиженията, които има!
Евала на индивида, че има пари от чист бизнес и си ги харчи за личния си кеф, тъй като животът е един. Няма нищо по – разумно тъкмо този човек, който от 30 години се занимава с бизнес и е основал една от най – огромните куриерски компании, чиито услуги всички употребяваме всекидневно, е милионер. Даже съм изумен, че има единствено 15 милиона влог.

Много се веселя, че в България има милионери, които си заявяват приходите и си заплащат налозите.
Защото всички знаем за бедните ни политици – гледаш им декларациите и ги жалиш…Ми те по 10 години за единия къшей самун работили!



Важното е,че министър Събев си ги е заявил.Честно,съвестно,съзнателно и доблестно.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР