Преди дни БЛИЦ първи публикува уникалните снимки на супер тузарското

...
Преди дни БЛИЦ първи публикува уникалните снимки на супер тузарското
Коментари Харесай

Нови сензационни разкрития за златното „Lamborghini“, подлудило цяла България !

Преди дни БЛИЦ първи разгласява неповторимите фотоси на супер тузарското „ Lamborghini “, което взриви мрежата. Още ден по-късно първо медията ни научи извънредната детайлност, че колата е пропътувала дистанцията от Велико Търново, с цел да стигне до притежателя си в София на репатрак. Сега се разбра, че индийският паралия е направил златното си скъпарско „ Ламборгини Хуракан “ във великотърновския автоцентър за оптичен тунинг „ Мания “, написа през днешния ден "Борба ".

Колата му е предадана преди броени дни, откакто е била облепена до последния милиметър със особено златно фолио, което подвига и много цената й. Цената на суперавтомобила е към 240 хиляди $, само че с новото покритие тя скача много.

„ Трябваха ни към две седмици, с цел да осъществяваме плана си. Правихме напълно софтуерни сечения на материала. Прецизността е до микрон, като всички детайли са с точни размери, качени на векторни файлове.

Имаме още няколко сходни поръчки “, описа търновецът Георги Бялков, който дружно с екипа си е работил по колата. Идеята на Радж е била колата му да наподобява като най-скъпия модел в света – „ Ламборгини Авентадор “, който е с цена от 7,5 млн. $, основан особено за 50-годишнината на марката през 2014 година

За боядисването със златна багра на оригинала са употребявани 25 кг багра със златни частици на баснословна цена. Именно затова е предпочетено много по-евтиното фолио във Велико Търново, което обаче носи същия резултат. „ Над златното фолио е подложен втори слой транспарантно защитно фолио, което пази първото”, разгласи още за технологията Бялков. Инициалите на притежателя на ламборгинито пък са изписани от двете страни на колата, както и на джантите.

В момента във Велико Търново вършат и втора златна кола – „ Порше Панамера “. Колата на Радж, който непрекъснато живее в Дубай и се занимава с туризъм, недвижими парцели и уеб сайтове, е с 5,2-литров мотор с внушителните 610 конски сили, прецизира в. Борба.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР