Преди дни 27-годишен пациент с COVID почина в ИСУЛ „Царица

...
Преди дни 27-годишен пациент с COVID почина в ИСУЛ „Царица
Коментари Харесай

Почина млад мъж с фалшив COVID сертификат: Как лекарите в ИСУЛ установиха измамата

Преди дни 27-годишен пациент с Коронавирус умря в ИСУЛ „ Царица Йоана “. Пред лекарите той декларирал, че е имунизиран и има зелен документ. След като положението му внезапно се влошило, медиците се усъмнили в димите му.

Д-р Кирил Пеев описа в „ Тази заран “, че след сериозен разпит на пациента, той си признал, че има подправен Коронавирус документ. На въпрос за какво не се е ваксинирал, младият мъж дал отговор, че се тормозил за репродуктивните си качества.

„ При една от визитациите той беше в стаята без маска, когато го попитах за какво е без, той отговори, че не му е нужен О2, тъй като изгарял белия дроб. Това е парадокс, той доставя нужната храна за клетките и тъканите, с цел да може организмът да се възвърне “, сподели доктор Пеев.

Медикът сподели рентгенова фотография на белите дробове на пациента, на която се вижда, че има частична загуба на тъкан в органа, която води до дихателна непълнота. Лекарят моли да не се има вяра на тайните теории, тъй като те могат да бъдат рискови.

Снимка: btvnovinite.bg

Той изясни, че в лечебните заведения няма процедура да се ревизира с проби дали даден пациент е в действителност имунизират, разчита се на честната дума. Д-р Пеев уточни, че все по-често се хоспитализират Коронавирус заболели с подправени документи.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР