Преди десет години на пусто шосе във Флорида е открита

...
Преди десет години на пусто шосе във Флорида е открита
Коментари Харесай

Смъртта не е решение

Преди 10 години на пусто шосе във Флорида е открита колата на Нина Морган. Изцапана с нейната кръв. Криминалистите са уверени, че е убита, въпреки тялото ѝ да не е открито.
Нина е била очевидец на злокобно закононарушение. С показанията си пред полицията тя подписва смъртната си присъда. Затова инсценира убийството си. И възкръсва като Лия Трентън, планински лидер в Мейн.
 Нов трилър от Стив Бери: Мрежата на Кайзера Нов трилър от Стив Бери: " Мрежата на Кайзера "
Германия избира нов канцлер. Сблъсъкът сред двамата претенденти запоста – Мари Айзенхут, дълготраен водач на страната и уверен...
Тя знае, че надали в миналото ще види децата си. Докато една покруса не я събира с тях. Но тези, които желаят да ѝ отмъстят, в никакъв случай не са спирали да наблюдават фамилията ѝ. Над нея още веднъж надвисва заплаха и тя обезверено се нуждае от помощ. Стар другар я свързва с загадъчен наемен палач. Събитията се развиват стремително бързо. Неприятни изненади чакат преследвачите на Нина Морган. Защото тя от дълго време се е трансформирала в различен човек. С различен темперамент, с други умения. И непредвидена нова мощ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР