Преди ден Алисия пусна клипа към песента си Мачкай“, с

...
Преди ден Алисия пусна клипа към песента си Мачкай“, с
Коментари Харесай

Фенове се разочароваха от новото ВИДЕО на Алисия, оприличиха я на ...

Преди ден Алисия пусна клипа към песента си „ Мачкай “, с който разочарова почитателите си. Ако се съди по триминутното филмче, Алисия се е изчерпала креативен и финансово, написа " Хот Арена ". Видеото, снимано с бюджет не по-голям от 2000 лв. в „ Лозенец “, е цялостна боза, лъха не евтиния. Подобни клипове не са снимани даже в зората на чалгата. Липсва обикновен сюжет.

Звездата сменя две рокли - едната обсипана с камъни и по-подходяща за ромска женитба, в сравнение с за фотоси на плажа. Втората – черна с изрязана цепка пък разкрива натрапчиво едното бедро на певицата. А почитатели съпоставиха визията й с тази на героините от мюзикъла „ Магьосникът от Оз “.

Режисьорът на клипа се е избъзикал с Алисия и е пуснал фрагменти, на които се вижда проблематичната й от естетическо естество брадичка.

Феновете не икономисаха рецензиите за новото парче на любимката си:

„ Едно и също всякога. Е в този момент разбирам хората, които непрекъснато го пишеха. Дори не я чух цялата. Преди правеше по-добри песни “.

„ Бийта еднакъв, звученето също!!! Клипа нищо изключително! Няма ли най-накрая някоя певица да се сети да изпее текст за любовта??? Не единствено да ми се пее кой кого ще МАЧКА и сходни... “

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР