Преди да цъфне люлякът, преди ръка невинна цвят да си

...
Преди да цъфне люлякът, преди ръка невинна цвят да си
Коментари Харесай

АРТ посоки с Галя Крайчовска: Премиера на новата книга на Добромир Банев

Преди да цъфне люлякът, преди ръка почтена цвят да си откъсне, моли се! Яж! Обичай! Не съди! Защото в понеделник ще е късно. С този стих от Добромир Банев ви поисквам хубава седмица. Ако желаете да чуете новите му поетични прозрения, събрани в книгата " Любов до синьо " - премиерата е на 13-ти, във фоайето на Националната библиотека.

" Драконът " гостува в спектакъл София. Хитовият театър от Евгений Шварц, режисиран от Явор Гърдев стартира гастролът на Варненския спектакъл. Пиесата " Драконът ", неразрешена по времето на Сталин, режисьорът дефинира като алегория за въплъщенията на властта, която поразява с актуалността си. Пиеса за дълбоката човешка вътрешен глас и мотивация, във връзка с които политическите идеологии са единствено вторична маска, риторическо оправдание.

" Магията на валса " с вокална групировка " Импресия ". Музикалното пътешестване е в сряда, в камерна зала „ България ”, с любовни песни от Брамс и Мефисто валс на Лист.

Очаквано добра компания. GRAVITY Co и Les Animaux Sauvages се събират в Терминал 1. Концертът е на 13 февруари. Но изненадите не стопират дотук. Ерсин Мустафов от JEREMY?.също се причислява с две осъществявания. Очертава се пъстро музикално угощение.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР