Преди да стане съпруга на един от най-влиятелните мъже у

...
Преди да стане съпруга на един от най-влиятелните мъже у
Коментари Харесай

Мадам Мулти скъса с миналото: От 9 години не е стъпвала на гроба на мъжа си, не иска да знае кои са родителите й

Преди да стане брачна половинка на един от най-влиятелните мъже у нас, Дарина Павлова е живяла на ръба на мизерията. Публична загадка е, че тя е осиновена още като бебе от оскъдно семейство от Казанлък. Родителите й Калчо и Донка Колеви били служащи воръжейната фабрика „ Арсенал ”. Те я взели от дом за изоставени деца, само че Дарина в никакъв случай не потърсила същинските си родители, въпреки че имала тази опция, научи HotArena.

Мадам Мулти подозирала, че мургавият й загар не е инцидентен и се страхувала, че истината единствено ще я нарани. Когато през 1963 година взели Павлова от дом, тя била още бебе. Кръстили хлапето Даринка, на дядо й Демир от село Милево. Даринка израснала като само дете в семейство Колеви. В него моралът бил наложителен, а закъсненията след 20 вечер – строго неразрешени. Тя от дребна знаела, че Калчо и Донка не са биологичните й родители, безапелационни са близки на фамилията. Дарина виждала, че посред им няма аналогия и във външния им тип, както и в характерите им. Именно по тази причина тя в никакъв случай не забравяла от кое място е тръгнала и си грижела безрезервно за най-близките си хора.
Въпреки, че осиновителите на Мадам Мулти не били богати и не й предложили разточителен живот, те същински я обичали. Майката на Дарина издъхнала от рак, когато тя била едвам на 16 години. След това за нея се грижил само баща й Калчо. „ Той беше същински добър човек. Въпреки че знаех, че не би е биологичен татко, за мен той е единствения баща ”, споделя години по-късно тя.

Мечтата на Дарина била да стане балерина, само че баща й не съумял да задели задоволително пари, с цел да заплаща месечната такса в локалната школа. Когато приключила междинното си обучение, бъдещата Мадам Мулти почнала работа в градската оръжейница, където в миналото се трудели и родителите й.

Дарина била обща работничка в завод , където се сглобявали част от изделията, съставляващи оръжията. Всяка заран метяла пода и забърсвала с кофа с парцал пространствата на служащите. Междувременно почнала да взе участие в самодейни театрални сформира. Само след няколко месеца работа тя съумяла да спести задоволително пари и отпрашила за столицата, с цел да учи във ВИТИЗ. Майка й и татко й били изрично срещу, само че вироглавата и амбициозна Дарина избягала от вкъщи им.
Преди да получи ролята на манекенката в паметната драма „ А в този момент накъде? ”, Дарина заработвала и като фотомодел. Позирала за социалистическите списания „ Лада ” и „ Жената през днешния ден ”, представяла тоалети по малкия екран, взела участие в ревюта пред съпругите на партийди велможи. Така попаднала в столичната бохема, където още се носят митове за освободения й манталитет.

Върнала се в родния си град години по-късно, с цел да изпрати татко си в последния му път. Той умрял през 2012 година след дълготрайно боледуване. Възрастният мъж издъхна в самотност на 86 години. Той изрично отказал да емигрира в Съединени американски щати при щерка си и да стартира лекуване на множеството заболявания, които го измъчвали. Дарина наела болногледачка за татко си. Калчо умрял в ръцете на дамата, която полагала грижи за него. Въпреки, че милионерката все по-често се прибира в България, тя не се отбивала в родния Казанлък, защото след гибелта на родителите й нищо към този момент не я свързвало с града.

Освен в родния си град, Мадам Мулти не е стъпвала и на гроба на починалия си съпр уг. Съпругата на убития на 7 март 2003 година необут на „ Мултигруп ” Илия Павлов бе у нас за финален път през 2015 година Тогава милионершата прекара 2 месеца в София, с цел да журира в „ България търси гений ”, само че не намерила време да отскочи до Арбанаси. За финален път вдовицата била засичана да пали свещ на гроба на починалия си брачен партньор пред 2011 година Тогава тя се появила в Арбанаси, само че не на годишнината от гибелта му, а за рождения му ден на 6 август. Тогава Дарина кацнала тайно на летище Горна Оряховица с фалкон. Днес защитата на резиденция „ Арбанаси Палас ” зорко бди и връща туристите, решили да се поклонят пред Павлов и да се отбият до параклиса му. Единственият, който не пропущал панихидите в памет на починалия милионер, е татко му Павел Найденов, свидетелстват от манастира „ Свети Николай Чудотворец ”, който е в съседство с първокласния му безконечен дом.

Преди 17 години от църковната обител бе прокудена монахиня, която се бе разприказвала пред медиите, че Дарина не е почела помена за 40 дни на брачна половинка си. За да парира слуховете, че е не запомнила за Илия Павлов, вдовицата стартира да уважава годишнините от гибелта му в обществените мрежи. Неотдавна Дарина разгласява фотоси от тяната женитба през 1990 година На тях се вижда по какъв начин Илия Павлов поставя халката на ръката й, а Дарина написа, че обич като тяхната идвала един път в живота и те били идеални един за различен.
Всъщност не убитият необут на „ Мултигруп ”, а Иван Славков е бил първият прочут богат ухажор на Дарина, безапелационни са паметливи нейни състудентки. И до през днешния ден те си спомнят по какъв начин Батето я вземал след лекции със сребристия си „ Мерцедес ” S-класа, уникален в страната, с цел да я води по партийни купони и всемирски вечеринки. Тя даже придружавала Батето на значими държавни визити и командировки.

„ Не приказвам по вестниците за дамите, с които съм бил. А че Дарина беше готино парче, спор няма. Казвахме й Розичката – и аз не знам за какво, може би тъй като беше от Казанлък, от града на розите ”, разясняваше в типичния си жанр пред медиите починалият шурей на Тодор Живков.
В средата на 80-те години Дарина станала студентка във ВИТИЗ. Студентският живот за оскъдно момиче от провинцията бил доста сложен. Тя се залюбила със софийския хитрец Данчо Ташев, който имал престъпно минало. Любимият на Дарина имал и доста тежък проблем – опиатите. В тези години единици били наркоманите в социалистическа България и всички се водели на доклад в милицията. По тази причина и Дарина постоянно била привиквана за информации от униформените. Смята се, че точно тогава тя е вербувана за сътрудник на Държавна сигурност. Неотдавна стана ясно, че милионерката е била записана като притежател на явочна квартира под псевдоним „ Антена ” към Първо основно ръководство на Държавна сигурност. До ден сегашен тя не е коментирала връзките си със службите. Късметът й се усмихнал едвам, когато срещнала Илия Павлов.  Двамата се оженили през 1990 година, макар че бащата на Илия бил изрично срещу, написа Уикенд.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР