Преди да се влюби в нея, операторът имал друго семейство,

...
Преди да се влюби в нея, операторът имал друго семейство,
Коментари Харесай

СКАНДАЛНО! Ани Цолова разбила първото семейство на мъжа си!

Преди да се влюби в нея, операторът имал друго семейство, което с лека ръка зарязал, с цел да тича след журналистката. След развода дамата на Васил, дружно с щерка си, емигрира с Съединени американски щати, където живеят и до през днешния ден. Първата жена на Васил даже и след развода запазила семейството на мъжа си, а Цолова я добави с тире след своята.

В началото на връзката двете баджаначки нямали контакт, а тя относително късно схванала за двойнствения му живот. Когато Ани научила,м че е женен си посмислила, че 15-години повъзрастниуят от нея Васил се майтапи. Заради предишното на оператора майката на Цолова била срещу тази връзка, само че и това не спряло водещата да свие гнездо с него, а в следствие да му роди и дете. Сега двете дами на оператора имали положителни връзки и дъщерята на Васил им гостувала в палата в Драгалевци.

Семейството означи 11 години от брака си, въпреки че Цолова много пъти е напускала половинката си. Търканията в брака идвали най-много от това, че до неотдавна, към този момент безработната водеща изкарвала повече пари от мъжа си, а това го подтискало, написа „ Ретро “
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР