Преди да се влюби в американската актриса Меган Маркъл английският

...
Преди да се влюби в американската актриса Меган Маркъл английският
Коментари Харесай

Те можеха да станат принцеси! Кои са бившите приятелки на Хари, които изпуснаха шанса на живота си

Преди да се влюби в американската актриса Меган Маркъл британският принц Хари е имал няколко съществени връзки. Някои някогашните му приятелки са имали действителни шансове да станат принцеси, оповестява Агенция Франс Прес.

Първата обич на Хари е Челси Дейви – родена в Зимбабве щерка на милионер, уредник на сафарита. Запознават се през 2004 година, когато Хари отпътува за Южна Африка откакто приключва учебно заведение. Челси обичала да купонясва колкото и младия принц и таблоидите доста ги обичали поради това.

Няколко години двамата се събирали и разделяли, като Челси даже участвала на няколко кралски събития, в това число сватбата на Уилям и Кейт през 2011 година. Същата година те скъсаха дефинитивно, обявявайки, че си остават положителни другари. Твърди се, че Челси е поканена на сватбата на Хари и Меган на 19 май.

Спортната водеща Натали Пинкам е гаджето, което таблоидът „ Сън” снима в палава игра с Хари. На скандалните фотоси от празненство през 2003 година принцът безогледно сграбчва с 8-години по-възрастната от него Натали за гърдите.

За двамата се твърди, че са единствено другари, само че по непотвърдени клюки са имали къса спекулация.

След раздялата си с Челси Хари за малко се срещал с моделката Флорънс Брюндел-Брус , наричана от приятелите си Флий. Тя пък е някогашна другарка на първенеца от Формула 1 Дженсън Бътън. Забежката с принца таблоидите назовават „ летен флирт”. По това време тя за следващ път била разграничена с милтимилионера Хенри Сейнт Джордж, за който след историята с Хари се омъжила.

Танцьорката и актриса Кресида Бонас излизала с Хари съвсем две години. Връзката им се разпаднала, тъй като тя не издържала на медийния интерес. За пръв път са видяни дружно през 2012 година. Майка ѝ е лейди Мари-Гайе Курзон – познато лице в лондонския елит през 60-те години, а татко ѝ е граф Ричард Курзон.

Според слуховете, Хенри и Бонас се сгодили, само че се разделили скоро по-късно. Оттогава тя отхвърля да приказва за връзката си с принца. Твърди се, че тя също е поканена на кралската женитба.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР